Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam na šta misliš, nije krivo, vara nov trougao koji je stariji od ostatkaIli sam ja ćorav ili je nešto ovo meni krivo , more ja ne vidim lepo?!?!
Na sta mislis?Ili sam ja ćorav ili je nešto ovo meni krivo , more ja ne vidim lepo?!?!
Samo raonici neće podsecati svih 35cm zahvata pošto su kratki ali no.Na sta mislis?
Plug je u nuli bez i jednog dodatnog vara van fabrike. Premeren lepo i prilikom kupovine, i posle ovog pakovanja. Visina 72cm, rastojanje izmedju glava 94cm. Zahvat 2x35cm.
Kada sam kupio moj 756.25, imao je te plocevine tj prosiren je bio na 2x35cm. Ja sam ih skinuo i jos uvek ih imam. Sto bih to rsdio, kada za isti novac, kako i sam kazes, mogu dobiti veci klirens i vece rastoianje izmedju glava...Marko, mnogo pametnije resenje nego prosirivati plug ubacivanjem komada plastike, drveta, metala, vidjao sam svasta...
Pretpostavljam da si uzeo slicne pare za svoj stari plug, ako ne i iste.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока