Mali razmak izmedju glava ...Jel se raspitivao neko u skorije vreme za cenu novog Kvernelanda 150b 3 brazde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mali razmak izmedju glava ...Jel se raspitivao neko u skorije vreme za cenu novog Kvernelanda 150b 3 brazde?
Imas i Kubota varijantu kod Milurovica. Mislim da su povoljniji, a razlika je samo u boji.Jel se raspitivao neko u skorije vreme za cenu novog Kvernelanda 150b 3 brazde?
Ne znam ja sta si ti zaoravao u bns na spit je zagusio u malo vecoj strnjici a sigurno nije mana veci razmak,na otkos od kukuruza gde je veca masa kasnijh fao grupa sigurno taj kvenerland gusi mora da se ceka da zalepi kisa masu ...Zaoravao sam netarupiranu kukuruzovinu sa Kvernelandom 80 visine i razmakom 100 cm bez gušenja i ikakvih problema.

Pa lepo si rekao da se svasta moze cuti, a oralo se tako i sa manjim plugovima kada ste palili zetvene ostatke jel da, a vidim imas kvenerlanda pa ne das na njega,ja sam izbacio plug i bas me briga koji je samo dajem savet da ima veci razmak od glave do glave i to je to ...Ako bas budemo morali birati FAO grupu prema plugu koji imamo, ili birati plug prema FAO grupi, e onda smo nagrajsali. Svasta se moze cuti.
Evo, tu je gust sklop, 80 tisuca na hektar, dobra godina je bila pa ima mase, odmah iza kombajna se ore, visina 80, razmak 100, i mali pretpluznjaci.
A oralo se isto tako i s manjim plugovima.
Razlika je u plugu 2-3 ili 4 brazde..Kod 2 brazde su najmanje šanse da zaguši,kod 3 malo veče a kod 4 največe..Sad više nemam Kvernelanda, ovaj sa slike je davno prodan, žetvene ostatke nisam palio nikad.
Meni je svejedno, ali hoću reći da je plug oruđe koje je najmanje evoluiralo u zadnjih 30 godina, da ne treba davati prevelike pare za njega, i da nije sve u tome da bude metar i po visok i dva i po između brazdi, najviše je do pravilnog štelanja.