Plug - osnovna tema

Najbolje bi bilo da daska iza ima dvije navojne šipke, jedna u gornjem dijelu daske druga u donjem dijelu, tako bi se mogla štelovati uvijenost daske.

Dok sam imao olt 3x14......otisao sam u Srbobran, plamen firma......Ili jos bolje,otici u Šid i na plamenovim standu naci Ljubišu.....odnio sam mu original dasku,koja je potrosenna da .i napravi tri nove,po mojoj dasci jer se njihove,a i od drugih kovaca rupe nepoklapaju lijepo......i covjek,kako smo dogovorili tako je i napravio.....savrseno,i zadnji dio daske je malo uvio kao na wy dasci.....znaci sve se moze,ako je napravio za olt onda ce i za imt......a takoder,napravio je i podrezivace za grah,tocno kako sam mu rekao......tako da,probajte prvo tako.....

To neka probaju ovi što su im potrošene daske, moj plug još nije proban, nov je, a pomoću deflektora nesumnjam da neće raditi dobro. Bićete obaviješteni sa videom kad bude proba.

Kad sam sve ovo pročitao vidim da sam sad u velikom problemu. Orem sa fergom i malim dvobraznim plugom tolike godine, a ne znam koje su mi daske na njemu, un ili wy.

Kad sam sve ovo pročitao vidim da sam sad u velikom problemu. Orem sa fergom i malim dvobraznim plugom tolike godine, a ne znam koje su mi daske na njemu, un ili wy.
Nije te interesovalo, a zna se da su imt. Ima koliko hećeš ljudi i to velika većina koga ne zanima uopšte kakav je plug, samo ga zakači i ori. Samo primijeti da bi trebao pokovati lemeše kad dođe da ore a ono neće plug u zemlju. Prošle godine nemogu da prođem sa autom od kamare kukuruzovine što je traktorista iznio sa njive na pud zbog dobrog zaoravanja. Ja tvrdim da svaki plug može dobro zaorati kukuruzovinu samo ako hoćeš malo da se potrudiš.

Ove godine ce svaki da zaore kukurizovinu posto je generalno slab kukuruz i nema puno mase.. A inace kad je redovna godina bas bi voleo majstora da sa 756 ima deflektore i 2 crtala i tocak kako zaorava kukuruzovinu.. Nema sanse,
Svi poskidaju sve sa pluga ostane raonik i daska.. Ubi ga mali razmak izmedju glava i klirens..zato se gusi da je veci razmak izmedju glava jos i nekako

Ko nema tarup ima tanjirača pa lijepo se isjecka tanjiračom, e sad što je to nekom mrsko nek se nuči.

Nazad
Vrh