Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A да се са доње стране обруси са оним ламеларним плочама за брусилицу, са наслаганим листовима шмиргле, али без фанатизма, да се не греје метал?Kako ih naoštriti?
Mi svake godine zaoravamo i zaoravali smo sa 756 ono je prosto ne moguce jedva se zaoravalo mi smo orali samo sa pretpluznjacima i nije to tako moglo kod nas ovde generalno svi imt plugovi lose slazu jednostavno se ne vuku lepo tesko idu kroz zemlju ovde ima svakakve zemlje mi smo uzeli lemken opal 090 ono je nebo i zemlja ima pretoluznjake tocak naravno crtala zaorava sve ne poznajes sta je bilo posto radimo duvan svake godine se ore i to dosta duboko oko 35cm pa mozda negde i malo viseOve godine ce svaki da zaore kukurizovinu posto je generalno slab kukuruz i nema puno mase.. A inace kad je redovna godina bas bi voleo majstora da sa 756 ima deflektore i 2 crtala i tocak kako zaorava kukuruzovinu.. Nema sanse,
Svi poskidaju sve sa pluga ostane raonik i daska.. Ubi ga mali razmak izmedju glava i klirens..zato se gusi da je veci razmak izmedju glava jos i nekako
Komso nema tu bas 35cmhttps://youtube.com/shorts/mwKdhGqQQy4?feature=share evo jos jednog videa
Nisam tu orao 35cm tu ima 28 do 30 2020 godine smo orali 35cmKomso nema tu bas 35cm