Plug - osnovna tema

Stavio sam oglas ali ajde i ovde cu da pitam.
Potrebna mi je treca brazda(glava) za imt 757,pa ako neko ima da proda neka se javi.

Potrebna mi je treca brazda(glava) za imt 757,pa ako neko ima da proda neka se javi.
Видео сам и сетио сам се познаника који је купио летос један 757 јер је нешто покривио на својој 757-ци. Питао сам га шта ће да ради са тим на коме је нешто искривио, а он ми рече да као хоће да га среди. Поменуо сам му да једна Опавчан тражи трећу главу за 757, па ако одлучи да ипак прода плуг и узме бар неки динар, да ми јави, па да вас спојим, да можеш да видиш има ли неке вајде за тебе од тог плуга, али тип ми ништа није јављао у ових пар дана. Ако ти не гори под ногама, можда ће ми се јавити када позавршава своје послове, па да ти дам његов телефон.

Cantavirski samostreci oko 40 jutara po raoniku ako nije ekstremna godina pa je tvrdo, sudarevi su dobro podeseni ulaze bolje u zemlju lakse oru tehnici dobro uradjeni ali brze se potrose ovi obicni a cuo sam da manganske svi hvale da duze traju.
Jebo kovane raonike i ko ih izmisli kad ih treba skinuti da poludis potrošeni sarafi pa se okrecu u raoniku e kad skines onda sledi zaplet izbor kovaca pa onaj pokuje dobro al ne okači pa ih iskrivi pa ne napravi spic kako treba, namestaj skidaj vracaj nanovo kovacu. Pa trazi gibanj od kamiona za produzavanje obidjemo sve otpadne.
Ovako uzmem samostreci i nove sarafe odsecem stare zavrnem i zaboravim na njih, imao sam jednog dedu uzeo samostreci za jednobrazni plug pa ga brusilicom ostri pre oranja a voleo je da ore duboko da je jednom prilikom prevrnuo ferguson u brazdi sreca spasla ga kabina

Cantavirski samostreci oko 40 jutara po raoniku ako nije ekstremna godina pa je tvrdo, sudarevi su dobro podeseni ulaze bolje u zemlju lakse oru tehnici dobro uradjeni ali brze se potrose ovi obicni a cuo sam da manganske svi hvale da duze traju.
Jebo kovane raonike i ko ih izmisli kad ih treba skinuti da poludis potrošeni sarafi pa se okrecu u raoniku e kad skines onda sledi zaplet izbor kovaca pa onaj pokuje dobro al ne okači pa ih iskrivi pa ne napravi spic kako treba, namestaj skidaj vracaj nanovo kovacu. Pa trazi gibanj od kamiona za produzavanje obidjemo sve otpadne.
Ovako uzmem samostreci i nove sarafe odsecem stare zavrnem i zaboravim na njih, imao sam jednog dedu uzeo samostreci za jednobrazni plug pa ga brusilicom ostri pre oranja a voleo je da ore duboko da je jednom prilikom prevrnuo ferguson u brazdi sreca spasla ga kabina

o_O

Nije pucan ni motan, a var ko banana🤣🤣

https://postimg.cc/WD31sB0W]

Screenshot-2022-10-21-12-15-41-581-com-facebook-katana.jpg
[/URL][/url]

Ori mile al duboko,jel nasao naftu barem .

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Imo dobru penziju a par jutara zemlje, dodje njegova baba odma znamo sta je uradio il se nasadio ili u stranu se navrno sreca ima drveca pa ga zadrzi a ovo je bilo u dvoriste relativno ravna njiva.......

Imao sam yw 350 daske i na specifikaciji za plug pise 28cm max dubine.Sada imam un350 daske.Cini mi se da se yw daske lakse vuku od un.
Inace neorem dublje od 25-27cm
WY daske su za srednje teška i teška zemljišta, a UN za laka i srednje teška zemljišta, pa po tome bi wy daske trebale biti lakše za oranje a kako koja radi na raznim zemljištima to je sad priča za vlasnike tih daski.

Nazad
Vrh