markojx
Član
Ovo je bila kupovina ko Vucko kad objasnjava u brojevima gore dole drz nedaj gorivo poskupi a nafta pada al nem veze nek je sretan ponovo da dugo sluzi sad sve koji su savetovali i ucestvovali u kupovini na cast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je na ovaj plug staviti predplužnjake ali mi ne trebaju, deflektori na ovom plugu rade savršeno pogotovo što tarupiram kukuruzovinu. Točak je bio na plugu ali sam ga skinuo i vratio jer ga nisam platio, nije mi potreban jer df ima savršen graničnik za oranje.Fale pretplužnjaci, fali točak...
Nije kompletan plug.![]()
И то изгледа још од првог вагона!Ti se bre nas j sve vreme![]()
...
Toliko cepidlačiš oko pluga, i onda tvrdiš kako pretplužnjaci ne trebaju.Lako je na ovaj plug staviti predplužnjake ali mi ne trebaju, deflektori na ovom plugu rade savršeno pogotovo što tarupiram kukuruzovinu. Točak je bio na plugu ali sam ga skinuo i vratio jer ga nisam platio, nije mi potreban jer df ima savršen graničnik za oranje.
UN 350 nije za duboka oranja, lošije zaorava ali no, služiće.