Plug - osnovna tema

Hvala na čestitkama, cijena je 2348 e i trebalo bi biti subvencije. Diže ga dajc dovoljno oko 50 cm od zemlje. Prodao sam ovakav ali manji 12 coli a ovaj je 14 coli.

Miladine vidim da imaš dobar traktor. Zar nisi mogao da za te pare kupiš dvobrazni prevrtač (polovni)? Pa lakše bi s njim radio jer namaš slog i razor u njivi, već sve lepo složeno. Ali OK tako si odlučio i sad samo neka te dobro služi. Pa da uskoro ovaj zaradi jedan dobar nov prevrtač.

Када сам ономад предложио 757, није се то односило на нов-новцијат плуг, већ неки исправан, да послужи док се не искристалишу жеље и преференције, ал' ето, може да се каже "А шта сам ти ја говорио...?". :)

Orginal imt 757.2 nebih nikad kupio ni nov ni polovan, Vulkan ima glave sa blažim uglom zaparanja da kažem položenije glave prema zemlji,što pravi manji otpor pluga, dok imt ima tuplji ugao uspravniji što pravi veći otpor pluga pa ga je teže i vući. Ja ko velim novo je novo i nemam pravo prodaje 3g, a posle ako se bude živo i zdravo ko zna šta će mi sve pasti na pamet😉

Orginal imt 757.2 nebih nikad kupio ni nov ni polovan, Vulkan ima glave sa blažim uglom zaparanja da kažem položenije glave prema zemlji,što pravi manji otpor pluga, dok imt ima tuplji ugao uspravniji što pravi veći otpor pluga pa ga je teže i vući. Ja ko velim novo je novo i nemam pravo prodaje 3g, a posle ako se bude živo i zdravo ko zna šta će mi sve pasti na pamet😉
Lako se to resi, samo pod prednji deo raonika podbacis parce armature 6mm po duzini i gotovo, za 5cm si pukao 1500e

Pala odluka za Vulkan Fop Bečej.
https://postimg.cc/8JSFmvzQ][/url]

Poslaću sliku Jaguara da vidite plazove, ja nemogu to kupiti iako sam imao volju, za mene je to neispravno jer bi imao problem sa zaparanjem u zemlju. Vulkan ispravno leži i nije to loš plug samo me malo muči što je fiksni.

????

Nazad
Vrh