Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Toliko cepidlačiš oko pluga, i onda tvrdiš kako pretplužnjaci ne trebaju.Lako je na ovaj plug staviti predplužnjake ali mi ne trebaju, deflektori na ovom plugu rade savršeno pogotovo što tarupiram kukuruzovinu. Točak je bio na plugu ali sam ga skinuo i vratio jer ga nisam platio, nije mi potreban jer df ima savršen graničnik za oranje.
UN 350 nije za duboka oranja, lošije zaorava ali no, služiće.
Ne vidi se lepo na slikama, koji plug si odabrao i koliki zahvat? Kakvi su utisci sa traktorom?Pre dva dana zakačen plug za Dajca pa sam išao da ga naštelujem jer je bio kačen za starog JD ranije. Nije baš idealno za oranje, još je mokro malo al ide, nije loše...
https://postimg.cc/ykR4W5cR]
[/URL][/url]
Plug je Kuhn Multimaster 113, uzet sa 3 glave za erdogana al pošto erdogan nije mogao ni zapeti s njim stari JD 4250 je orao sa 3 glave 3x40. Sad kad je DF stigao dokupio sam mu 4. glavu i sad DF radi sa njim na 4x40 na 30cm dubine, sad oranje ide od 6,3km/h do 7,4km/h u kuruzovištu a u strnjištu ide od 7,4km/h do 8,7km/h. Traktor je fantazija za rad a kvalitet ćemo videti za nekoliko godina... Verujem da je dobra mašina al pokazaće vreme...Ne vidi se lepo na slikama, koji plug si odabrao i koliki zahvat? Kakvi su utisci sa traktorom?
Na tom plugu nisu UN350 ili 400 tip dasaka , prepravljao jedan 3 brazni overum za koji se ovdje ne moze naci daske , a imao najblizi oblik daski UN400 , ove su tipa "cilindricne" ,a koliko me sluzi sjecanje na UN je zadnji dio daske vise savijen.UN 350 nije za duboka oranja, lošije zaorava ali no, služiće.
Pa probaj...ali ako ne ide bolje probusi rupu na nosacu pa ga zasafi na zadnja dva safaNa 757-2 plugu treba da montiram točak na zadnjoj brazdi(za održavanje dubine)
Plug nije radio nikada sa točkom, tako da onaj šraf što se zavija u gredi nije odvijan ...
Dal probati odviti taj šraf?