Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vlasnik pluga je kupio ovu kocku na vasaru u palanci sa samo razbusenom rupom i jednakim stranicama,kod mene je isto kao i kod tebe sa cupantom ali cu ja menjati na kocku.Kad je razlokano udje i ravna kocka bez obrade i lepo stegneTa kocka ima jednu stranicu na konus, da kako stežeš šraf on navlači kocku na osovinu i steže je (znači da u kocki treba da je navoj). Ja sam kod mene navarivao donju stranu i onda polako tocilom doterivao na pravu meru. Al' po meni je bolji onaj drugi sistem (sa cupantom).
Sutra, prekosutra u S. PalankuBarbula gde može da se kupi ta kocka?
Savosi i Rasheed91 jel treba kocka da bude samo probušena ili trba da ima i navoj u njoj? Pošto vidim kod mene a i na ovoj slici što ste stavili da šraf prolazi skroz. Kako sam pročitao da je Dukej said napisao da zavijanjem-otpuštanjem se kocka pomera i pošto je jedna strana konusna onda ona steže kolenasto vratilo. Ako je kocka dimenzija kako je Rasheed napisao i probušena skroz onda šraf koji prolazi samo je steže, ali kako se ponaša kolenasto i kako se onda ono šteluje?
Rasheed91 dakle tebi takva kocka sa tim dimenzijama nije pomogla?
Mozda ide neko iz sela pa neka ti kupiEhhh Barbula kad bih još mogao da ne budem na poslu a da budem u S.Palanci. Ma kad bih samo imao dimenzije mogao bih i sam da je napravim od nečega i da znam da li ima samo rupu ili ima navoj unutra. Mada to mogu da proverim i na staroj kocki.
da sam na tvom mestu tri brazde ne bi ni gledao,uredan dve brazde obrtac sa pretpluznjacima 2x14 - 2x16 i ices brze 8-8.5km/h i ima samo dajc da pevusi.12 i 14 coli je plug a ja sam vozio na 12 coli.