Plug - osnovna tema

Orginal imt 757.2 nebih nikad kupio ni nov ni polovan, Vulkan ima glave sa blažim uglom zaparanja da kažem položenije glave prema zemlji,što pravi manji otpor pluga, dok imt ima tuplji ugao uspravniji što pravi veći otpor pluga pa ga je teže i vući. Ja ko velim novo je novo i nemam pravo prodaje 3g, a posle ako se bude živo i zdravo ko zna šta će mi sve pasti na pamet😉

Orginal imt 757.2 nebih nikad kupio ni nov ni polovan, Vulkan ima glave sa blažim uglom zaparanja da kažem položenije glave prema zemlji,što pravi manji otpor pluga, dok imt ima tuplji ugao uspravniji što pravi veći otpor pluga pa ga je teže i vući. Ja ko velim novo je novo i nemam pravo prodaje 3g, a posle ako se bude živo i zdravo ko zna šta će mi sve pasti na pamet😉
Lako se to resi, samo pod prednji deo raonika podbacis parce armature 6mm po duzini i gotovo, za 5cm si pukao 1500e

Pala odluka za Vulkan Fop Bečej.
https://postimg.cc/8JSFmvzQ][/url]

Poslaću sliku Jaguara da vidite plazove, ja nemogu to kupiti iako sam imao volju, za mene je to neispravno jer bi imao problem sa zaparanjem u zemlju. Vulkan ispravno leži i nije to loš plug samo me malo muči što je fiksni.

????

Ovo je bila kupovina ko Vucko kad objasnjava u brojevima gore dole drz nedaj gorivo poskupi a nafta pada al nem veze nek je sretan ponovo da dugo sluzi sad sve koji su savetovali i ucestvovali u kupovini na cast

Na kraju je presudila provjerena stvar. Da odgovorim da ovo nije kopija imt (jeste ram) ovo je kopija vogelovih glava. Koliko puta moram ponoviti😀 na ove glave nemožete postaviti dasku 757.2 jer ne odgovara. To poturivanje žice pod lemeš na imt 757 pije vode samo za lemeš, ali ugao daske iznad lemeša kod 757 je tup previše dok je taj ugao kod Vulkana blaži. Đžaba ja to objašnjavam neki imaju svoju tvrdoglavu priču. Najprostije rečeno to je glava VN sa UN 350 daskom ali materijal Fop Bečej.

Šta da ti kažem, nekako mi bolji ovaj kako ti kažeš imt nego neki zapadni izvađen iz žare, a možda ja bolje uzorem sa ovim imt ? nego neko sa zapadnim plugom. Ima moj rođak vn 3 brazde vario obrtač pa mi je sam priznao da moj bivši fop 12 coli bolje orao od njegovog 😀, a nije morao ni da mi kaže imam oči, neznam možda je i do traktoriste.

A mogao si i da nas zezneš sa slikom nekog iber, mega zapadnog pluga pa da pozelenimo od zavisti.
Ovako si bio pošten i poturio si se pa šta bude.
Za mene je to ponašanje ipak za respekt.
Biće i subvencije kod vas valjda 70% tako da to i nije loša kupovina. A novo je novo pa bio i fop.
I ja imam fop 610.14..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nisam nikad lagao, zbog toga me neki kritikuju, znam da dosta ljudi laže al ja ne, takav sam šta da radim.

Fale pretplužnjaci, fali točak...
Nije kompletan plug. 🙁
Lako je na ovaj plug staviti predplužnjake ali mi ne trebaju, deflektori na ovom plugu rade savršeno pogotovo što tarupiram kukuruzovinu. Točak je bio na plugu ali sam ga skinuo i vratio jer ga nisam platio, nije mi potreban jer df ima savršen graničnik za oranje.

Nazad
Vrh