Plug - osnovna tema

Zorge Srem ima tri dela.Svinjski, vinski i ruzmarinski.U svinjskom gde živim zemlja je vrhunska, ako si pratio moje dosadašnje pisanije ne moram dodatno da dočaravam ništa.Naša najlakša je onima tamo teška, tvrda, smak sveta a vuku tri brazde sa 90 ks u svim uslovima.

@DraleTD realno bulja od pluga, nema tocak sto mi treba i nema ni 2 creva, mali pretpluznjaci.
O duzini visini nisam ni zvao da pitam.
Ne znam obrni okreni onaj sto sam kacio slike dodje kuci za 1800e.

Звао сам човека не јавља се да питам за цену, ајде ако је нека пристојна точак не би вио проблем. Направити два фиксна и терај, е сада те претплужњаке нисам ни загледао нешто много, а и слабо се разумем у њих. И да има само једно црево колики то може бито проблем у раду?

Navodno Rus ne moze sa 1 crevom, moze npr IMT.
Vidi ni taj nije iapod 1500e dok odem,dok donesem, tockova nema po oglasima jer trazim i za spremac ... samo izgleda povoljno i da malo treba.
Mada vidis sad mi palo na pamet da mogu one sa pluga na spremac da prebacim.

Imao prilike da uporedo malo orem sa gregori beson plugom i moj lemken. Taj plug ima manje pretplužnjake, i definitivno ostavlja slamu gore. E sad, verovatno se mogu promeni veći na isti nosač. Da nisam imao mali eksperiment rekao bi da je to filozofiranje, ali nije, mnogo je bolji veliki pretplužnjak.

Sad si me bacio u rebus, kako rus nemože sa jednim crevom, ako nisam pogrešio čini mi se da je @grunt imao plug sa jednim crevom i terao sa rusom. Ako sam pogrešio izvinjavam se.

Komsija imao nekog Vogela sa crevom i 2 opruge kaze treba pecati da gurne pa kad dodje do pola dari kontru. Ne znam nisam radio al on je prodao taj plug posle 1 sezone

Ako je tako onda to mnogo menja izbor jer sam prevashodno gledao gabarite a ne jedno ili dva creva. Ipak se treba dobro pripremiti i konsultovati sa dosta ljudi pa tek onda izabrati najbolje u datom momentu.

Kazem da je jebeno naci sve.
Velike pretpluznjake,rocak,2 creva i da je sasija dobra + da ne mora 0rve godine sve generalno da se radi . A drugi par opanaka su samo dimenzije i skoro i da nema dvobraznih u dimenziji 80 100

Jako teško,gledao sam neki Rabe dve glave 16 coli.To da ima visinu 80 i 100 između glava samo da se kupi neki 2+1 i da mu se skine jedna glava dok se ne kupi traktor koji će vući tri glave

Imam ja huard bre65,jeste nizak ali zaorava bez problema,doduse namestili smo deflektore i to ide bez problema,navarili hardox na raonike i nema greska,doduse stavicu ga na oglase,jer smo kupili i sad cekamo lemken europal 5 tri brazde

Ako nekog zanima, oznaka ventila (kocke) za tu izvedbu sa dvosmerninm cilindrom i dva creva je je "VRAP 60/80 DE". Cene variraju samo u Srbiji i do 50€ razlike. Zvati redom i raspitati se. Pre koju godinu sam ga jednom tipu ugradjuvao na starog lemkena.

Ima neki servis za hidrauliku tamo ima samo kocka da se uzme a mozes i komplet sa cilindrom

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

@DraleTD realno bulja od pluga, nema tocak sto mi treba i nema ni 2 creva, mali pretpluznjaci.
O duzini visini nisam ni zvao da pitam.
Ne znam obrni okreni onaj sto sam kacio slike dodje kuci za 1800e.
Чуо сам се са човеком тражи 2800 евра нема точак једно црево каже нема никаквих проблема. Раоници каже да су добри до пре неки дан је орао са њиме. Али много је то , новаца за тај плуг не много него превише. Ипак је онај твој бест бај у односу на, овог.

Uhhh usi bride od cene.
Najzalije mi Lemkena HX 110 2+1 u full ipreni za 2700e bio na 10km od kuce dok sam sutra dosao kuci iz NSa on prodan.

Prosla su vremena kad se isplatilo nesto prepravljati, ne znam zadnjih godinu dve si bas otisle cene ruku i majstora, nekako najjeftinije kupiti u radnom stanju.

Nazad
Vrh