Plug - osnovna tema

Jako teško,gledao sam neki Rabe dve glave 16 coli.To da ima visinu 80 i 100 između glava samo da se kupi neki 2+1 i da mu se skine jedna glava dok se ne kupi traktor koji će vući tri glave

Imam ja huard bre65,jeste nizak ali zaorava bez problema,doduse namestili smo deflektore i to ide bez problema,navarili hardox na raonike i nema greska,doduse stavicu ga na oglase,jer smo kupili i sad cekamo lemken europal 5 tri brazde

Ako nekog zanima, oznaka ventila (kocke) za tu izvedbu sa dvosmerninm cilindrom i dva creva je je "VRAP 60/80 DE". Cene variraju samo u Srbiji i do 50€ razlike. Zvati redom i raspitati se. Pre koju godinu sam ga jednom tipu ugradjuvao na starog lemkena.

Ima neki servis za hidrauliku tamo ima samo kocka da se uzme a mozes i komplet sa cilindrom

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

@DraleTD realno bulja od pluga, nema tocak sto mi treba i nema ni 2 creva, mali pretpluznjaci.
O duzini visini nisam ni zvao da pitam.
Ne znam obrni okreni onaj sto sam kacio slike dodje kuci za 1800e.
Чуо сам се са човеком тражи 2800 евра нема точак једно црево каже нема никаквих проблема. Раоници каже да су добри до пре неки дан је орао са њиме. Али много је то , новаца за тај плуг не много него превише. Ипак је онај твој бест бај у односу на, овог.

Uhhh usi bride od cene.
Najzalije mi Lemkena HX 110 2+1 u full ipreni za 2700e bio na 10km od kuce dok sam sutra dosao kuci iz NSa on prodan.

Prosla su vremena kad se isplatilo nesto prepravljati, ne znam zadnjih godinu dve si bas otisle cene ruku i majstora, nekako najjeftinije kupiti u radnom stanju.

Па то да ако ниси вичан механици и браварији онда је то најбоља солуција. Мени то не представља проблем отац је сличан Проки Проналазачу што очи виде руке направе чак је буо дошао на идеју да направимо сами обртач. 😁 Каже дај донеси од неког плуг да га премеримо и набави само главе остало ћемо направити није то Божије слово.

Navodno Rus ne moze sa 1 crevom, moze npr IMT.
Vidi ni taj nije iapod 1500e dok odem,dok donesem, tockova nema po oglasima jer trazim i za spremac ... samo izgleda povoljno i da malo treba.
Mada vidis sad mi palo na pamet da mogu one sa pluga na spremac da prebacim.
Moj ima samo jedno crevo, radi Rus bez problema sa njim...

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Na landsbergu(3x12 coli obrtac)sam imao sa jednim crevom i malim slabasnim klipom koje imt 5106 sporo okretao i na kraju kupim ,,weber hidraulik dz 63.36.112-10.82 id 1538" sa dva izlaza,2018.-te ga kupim u s.palanci na vasaru i namestim ga i kupim mu nova creva(200e sve skupa).Prijatelj ima 820 i kacio ga je i okretao je plug kao i ja ,zanemarljiva razlika u brzini obrtaja na mojoj strani,ove godine ga je kacio sa 952 i radio je bez problema,nema brljanja,sistanja i curenja ulja ako ko naidje na tako nesto obavezno uzimajte jer je primetna razlika u radu ako naravno planirate za duzi period plug a njegova tezina bez crtala,tocka i pretpluznjaka 1010 kg

Nazad
Vrh