emigrant
Član
Jako teško,gledao sam neki Rabe dve glave 16 coli.To da ima visinu 80 i 100 između glava samo da se kupi neki 2+1 i da mu se skine jedna glava dok se ne kupi traktor koji će vući tri glave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je komplet sa onom kockom i cilindrom oko 350€, nek me isparvi neko ako gresimA koliko bi koštalo da se promeni sa jednog na dva creva?
Чуо сам се са човеком тражи 2800 евра нема точак једно црево каже нема никаквих проблема. Раоници каже да су добри до пре неки дан је орао са њиме. Али много је то , новаца за тај плуг не много него превише. Ипак је онај твој бест бај у односу на, овог.@DraleTD realno bulja od pluga, nema tocak sto mi treba i nema ni 2 creva, mali pretpluznjaci.
O duzini visini nisam ni zvao da pitam.
Ne znam obrni okreni onaj sto sam kacio slike dodje kuci za 1800e.
Moj ima samo jedno crevo, radi Rus bez problema sa njim...Navodno Rus ne moze sa 1 crevom, moze npr IMT.
Vidi ni taj nije iapod 1500e dok odem,dok donesem, tockova nema po oglasima jer trazim i za spremac ... samo izgleda povoljno i da malo treba.
Mada vidis sad mi palo na pamet da mogu one sa pluga na spremac da prebacim.
Tačno ko ima potrebu za tri brazde uzeti onog onog drugog i fik brusilicom.U Bog te materin i cene i sve.Ja sam onda kupio jeftino plug s'obzirom na cene ovih dvobrazdnih.