Plug - osnovna tema

Više puta komentarisano o prodavcu. Plus malo frizira u oglasima o klirensu.
Ja sam se bio zalepio za nekog kvernelanda, a onda mi neki članovi rekoše da plug o kome sam se dopisivao nikako nema tu visinu. Cena bila nebeska sa jednom varenom daskom.

Znači iz iskustva mnogih zaobići ga, pratim dalje oglase, pojaviće se nešto do sledeće godine ova je već skoro gotova.

Iz Prhova trgovac ma lik je ok kad odes kod njega sve sto te zanima ima da ti objasni itd i zajebant je ,proletos je doterao bratu mom od tetke kun sest redi sejalicu za kukuruz.

Sa tri brazde nisam ni gledao po oglasima mada sam se nešto razmišljao ako bi naleteo 2+1 povoljno pa ako nekad dodje ozbiljniji konj da vuče samo se doda ta treća.

Ja bi prodao moj plug obrtac 2+1 x30 fiksni zahvat, visinu moram da premerim nemacki mtd marka,jako se lako vuce i lepo slaze.Metnucu ga u oglase sutra prekosutra.

Negde sam drugo video taj plug sa oglasa i jeste varen je izmedju prve i druge i na sastavu druge i treće

Imaš vremena da tražiš do sledećeg oranja.Naleti solidan plug kada se najmanje nadaš samo moraš brzo da reaguješ.

Nazad
Vrh