Plug - osnovna tema

Ovaj je na prodaju u Padini 2300e covek trazi. Al mi daleko mrzi me da idem.
3x35 78 visina 98 duzina.

Sa tri brazde nisam ni gledao po oglasima mada sam se nešto razmišljao ako bi naleteo 2+1 povoljno pa ako nekad dodje ozbiljniji konj da vuče samo se doda ta treća.

Ja bi prodao moj plug obrtac 2+1 x30 fiksni zahvat, visinu moram da premerim nemacki mtd marka,jako se lako vuce i lepo slaze.Metnucu ga u oglase sutra prekosutra.

Imaš vremena da tražiš do sledećeg oranja.Naleti solidan plug kada se najmanje nadaš samo moraš brzo da reaguješ.

Мени овај не делује лоше за Руса таман би му био саливен?Мораћу касније назвати да видим за цену.

Imam i ja smolnice sto bi neki rekli gde se kidaju plugovi i traktori plus podvodno ja orem a kroz brazdu voda teče al sreca nema puno ja licno 5 hektara na granici sa nacionalnim parkom .Tacno moras da potrefis vreme kad da je ores a jos i puna kamena sve risovi po daskama.
Kod nas je stiglo 7 plugova polovnih malo placenih a vrhunski tipicna nasa kombinacija jeftino a dobro i svi hvaljeni u pm a svi prodani posle 2 godine i zamenjeni sa novim ,jedan se toliko razocaro sa lemkenom prevrtacem da je uzeo novog vogela ravnjaka ,doduse 1 kron 4 brazde su par puta strucnjaci pokidali .
Plug nije igracka da se gleda koji euro gore dole ,ovaj varen po meni samo za delove ili u staro gvozdje .Ja sam gledao Lemkena novog ili dobrog polovnog ali misam nasao .Od novog sam odustao zato sto mislim menjati traktor za veci i vetovatno nacin obrade pa ovaj nek traje dok traje.

E ako je u Padini teška zemlja.
Па како није? То сми ми навикли на тешку земљу, па рачунамо да тако треба.

Ацо, 'е л' умеш ти да ћутиш!? Пусти нек' Сремци и даље мисле да ми овде оремо мазут помешан са каменом пешчаром.

Nazad
Vrh