Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Njega u našem ataru ne bi smeli pustiti da ore ,inače bi čovek poginuo, pošto imamo dobru kanalsku mrežu.Neki su plitki ali ima i stvarno dubokih .Otac je otiso da proba plug pao mu secer,pao u nesvst na 10 sekundi i stvarno preora put,morali smo da popunjavamo. Koristio rucni gas na Fenda,preko puta je icupao 10 visnje.
Sad je istestiran I bez bojazni za plug a babu cuvaj dok je ziv I sklanjan ga od volana
Шта нама то мећеш к'о да си "Нетфликс"?Copyright © 2021. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.
Jbg, kopiram ceo tekst iz navike, kradu mi snimke ozbiljno...Радославе, одгледаћемо, наравно, ал' 'еб'ло те...
Шта нама то мећеш к'о да си "Нетфликс"?
Treba im da ne moraju sami da prave a time pokazuju svoju silu pod ovim režimom. Evo vidi Pink 2 , ceo klip su ukrali, nisu me potpisali ni pitali, još mi uklonili moj žig...Немо' да зезаш!? ОК, капирам да неће да мазну читав клип, али за коју намену некоме могу да послуже неколико кадрова, а да ризикују да добију опомену и суспензију од "Јутјуба"?
У коју сврху су ти мазнули материјал и како им изгледа зај њихов "материјал".
Da, RTS, Pink, kradu me i lokalne televizije bez posledica...Neke sam blokirao na jutjubu iako sam i tu imao problema, jutjub bio prvo na strani lopova, lepo mi je jedan lik rekao da je Žvalonja i tu umešao prste, nismo ni svesni u kakvoj džamahiriji živimo. Zato se redovno brišu klipovi protiv njega, nema ih u pretrazi itd. Nema veze sa plugom ali pokušam pre par dana da odgledam Nfl utakmicu preko jedne engleske kladionice gde imam nalog ali ga dugo nisam koristio ( moja luda prošlost ) , kliknem na šortkat, kad da vidiš čuda. Zabranjeno je kladiti se u stranim kladionicama ali može u ZvezdaŽvalonjaMozzartu, kad se nisam šlogirao...Ladno nema više izlaz na gambling sajtove koje Vaginousti ne kontroliše...Ta uzeli su Radoslavu video i sa ozbiljnije televizije od ružičaste.