pocerina
Član
Treba mi za 757...
Послато са SM-A025G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma nesto mi se cini da su dosta slabo odradjeni. Piso sam ja njih za podsticaj ali jos nisam odlucio.Интеркомерц Шамац имају од Вогела машине.Види преко њих. Ал ако купујеш за белоруса погледај Нову Механику из Козарске Дубице.
Све су само не слабо одрађени,до сада ниједан није пукао нити се искривио. Само узми са претплужњацима обавезно и гас.Ma nesto mi se cini da su dosta slabo odradjeni. Piso sam ja njih za podsticaj ali jos nisam odlucio.
Kupio sam danas jaguara u ful opremi. Sutra poslednji dan za predaju papira a nema se sta polovno ni uzeti da valja.Све су само не слабо одрађени,до сада ниједан није пукао нити се искривио. Само узми са претплужњацима обавезно и гас.
Koliko te je izasao? 3 brazde?Kupio sam danas jaguara u ful opremi. Sutra poslednji dan za predaju papira a nema se sta polovno ni uzeti da valja.
Kad smo vec kod ovog pluga i predpluznika, od kog proizvodjaca preporucujete predpluznike za dvobrazTreba mi za 757...
3 brazde resetkasta daska 8600KM.Koliko te je izasao? 3 brazde?
Osovina diska je pod uglom i moze se okretati u nosacu ,tako da stelovanje ugla nece biti problemMozda da ih malo vise zakrivis da lakse propustaju zemlju.. Ovako mi deluje da su skoro pa u normalnom polozaju u odnosu na pravac kretanja zemlje.. Najbolje da probas pa ces videti.. Je l' ovo 755 nk ?
EDIT: sad se setih da si pisao kad si kupio da nisi siguran koji je pa sam prelistao malo u nazad stranice