Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja tako orem već 15 godina, mnogo zavisi od zemljišta, pa onda i od nagiba. Uglavnom, skoro svuda je oranje 3. sporom, dosta veća potrošnja goriva i vremena nego sa jačim traktorima.Pitao sam ovde jednom za kombinaciju 539+ 756 ali vidim da su mišljenja podeljena, neki kažu da je to za njega ipak preteško, a neki se kunu da ga lagano vuče...
Наравно, како другачије?Da se ocisti dno brazde i da se skine nabačena zemlja sa vrha.
Tako i merim pa sigurno se ne meri tako što očis dno brazde a gore ostaviš zemlju od zagrtanja.Da se ocisti dno brazde i da se skine nabačena zemlja sa vrha.
Nije....Da to nije onaj metar što mjere drva? Čuo sam da kod vas ima tih specijalnih. Kažu tvornički napravljen.![]()
Misliš na šabački metarDa to nije onaj metar što mjere drva? Čuo sam da kod vas ima tih specijalnih. Kažu tvornički napravljen.![]()