Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja tako orem već 15 godina, mnogo zavisi od zemljišta, pa onda i od nagiba. Uglavnom, skoro svuda je oranje 3. sporom, dosta veća potrošnja goriva i vremena nego sa jačim traktorima.Pitao sam ovde jednom za kombinaciju 539+ 756 ali vidim da su mišljenja podeljena, neki kažu da je to za njega ipak preteško, a neki se kunu da ga lagano vuče...
Наравно, како другачије?Da se ocisti dno brazde i da se skine nabačena zemlja sa vrha.
Tako i merim pa sigurno se ne meri tako što očis dno brazde a gore ostaviš zemlju od zagrtanja.Da se ocisti dno brazde i da se skine nabačena zemlja sa vrha.
Nije....Da to nije onaj metar što mjere drva? Čuo sam da kod vas ima tih specijalnih. Kažu tvornički napravljen.
Misliš na šabački metarDa to nije onaj metar što mjere drva? Čuo sam da kod vas ima tih specijalnih. Kažu tvornički napravljen.