Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam za to tu bih dobio samo 3 cmVasovac aj proveri,mislim da je vaš ovde na forumu pisano da se u slučaju tog pluga I fergusona kolenasta okreće na drugu stranu...da ne širim dezinformacije al skoro sam siguran da sam o tome ovde čitao...
Na JD 1745 rade superПравило за ИМТ плугове је да нема правила, па њих ни конструктори нису могли да уштелују да сви једнако раде.
U pravu si al onda mora biti zategnut lanac da bi i prva brazda bila 25 cm,posto kolenasta nemoze vise da se uvuceJedini slucaj da su poluge jednako udaljenje od tockova je kada je zahvat pluga jednak sirini izmedju tockova (uglavnom su to trobrazni). U ostalim slucajevima mora neka poluga biti bliza tocku. Bar sam ja tako shvatio stelovanje plugova.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Sta mu vredi 47 ks,nefali ni obicnom 539 snage za oranje nego dupeta,Nije to vojvodjanska zemlja a ni ravnica...Sad mi nije jasno, imaš 539 sa 47 ks i on ne može da vuče 756 !!!
Patio se 550 trecom sporom, a da nece ferguson.Sad mi nije jasno, imaš 539 sa 47 ks i on ne može da vuče 756 !!!