Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ovaj ti je dobar,pa nije ti ovo jako daleko oko 200km imas do Sombora.https://postimg.cc/zVC9wzLJ][/url]
Nešto ovako.
Iskreno nemam licnog iskustva ali iz iskustva drugih i sa tvojom situacijom koja je ok finansijski probao bi da izbegnem jedno crevo.. Ceca je Ceca al' dva creva su dva brate tu nema zajebancije a sigurno imas na tom novom traktoru fabricki dvosmerne izvode hidraulike tako da nema zajebancije i razmisljanja da li ce da ga okrene ili nece... Sto se tice povrsine, ako postoji plan da se povrsina poveca u nekom trenutku onda nema razmisljanja uzmi obrtac.. Jeste da deluje nerentabilno razlika u ceni ali ako vec mozes da priustis sebi laksi rad onda to i uradi. I sto se tice broja brazdi slazem se sa kolegama, 2 ti je za njega taman nemoj tu mnogo da razmisljas, ja sam za traktor od 130ks kupio plug sa 3 brazde. Mozda ti je zemlja laksa i mozda ce on da vuce i 3 ali nije to za njega da se ne lazemo.. I malo sale za kraj, pusti to sta zena misli, zena da je dobra i Bog bi je imaoDobra ova dva pluga samo ja takve kod mene ne vidim u prodaji. Jesu li bolja 2 crijeva od jednog.
Dodao bih samo: i pretplužnjaci obavezno.2 brazde plugovi obrtači nisu preveliki, ali treba tražiti barem 95 cm razmak i cca barem 70 visine, dva crijeva definitivno...