Znam da vece gazde nisu uzele vario, nije cena razlog njima nego kazu kad se otvori izorava velike komade, uglavnom drze na max 16 cola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

[/url]
[/url]Ja sam prodao tri brazde huardov plug,bre 65,fantazija plug,klirens mu je bio 65,ali mi odradili grede i stavili na 80cm,zamenio ga novi Lemken..ukoliko se uzima Huard odlican je iz licnog iskustva govorimhttps://postimg.cc/hhCX2zHb][/url]
Evo bolja slika za Huarda, imali komentara za njega.
To je problem kod Imt plugova, nasadjuju brazdu pogotovo ako nema brzine u oranju. Kod kog kovaca si vozio?Imam 756 vk imao sam 100 problema sa njim. Prvo na betonu nije stajao ravno. Isao majstoru i nista bezvveze mi uzeo 150KM. Dok se nisam ja naljutio i rasklopio ga skroz bila je glava ukrivljena. Sad je to okej ali danas u oranju ne prevrce brazdu nego je naslanja i onda ostaje trava. Da li je to do imt pluga ili ga treba bolje podesiti?