Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
fali mi jos minimum toliko zemljeIskreno ni ja nebi zano na tvome mestu sta da radim,nije mi jasno sto si prodao taj plug sto si imao. Ja uzeo polovnog lemkena i mogu da menjam zahvat ali da ubacujem ploce ali to stelovanje jedino ako nekad promenim traktor. Pre toga imao 757 i razlika u obradi zemlje je jako velikaOpet me stavljate na vatru, srećom imam fore do jeseni da razmišljam, a i sad će u septembru sajam u Bijeljini da vidim šta će biti na sajmu.
S nekim plugovima, nema, ali s nekim se ore itekako lijepo i razmrve zemlju. Imam iskustvo oranja Regentom 2x12", 4 km/h s dugim daskama. Traktor 50 KS, 2 t i gas kao za 540 E na kardanu (1900 od 2600 okretaja). Nema proklizavanja, ne muči se motor, ne strada kvačilo kod kretanja, plug je brzo na punoj dubini i sl.. Probao sam u istoj zemlji u brzini koja ide 7,6 km/h kod 2600 okretaja, ali zbog puno proklizavanja na brzini oranja ne dobijem naročito (možda trećinu brže) , ali dobijem na potrošnji goriva (skoro duplo na radni sat) i motor se pati.Nije problem opteretiti tegovima ali ja to nisam htio. Sa svim tegovima vukao bi on 3 brazde 14 coli ali 4 do 5 km/h a to mi se ne sviđa. Nema oranja bez minimalno 7 km/h.
Nije serija E, moj kum je kupio seriju E 62 ks, moj je serija D Ekoline euro 4 motor FarMotion Comon reil.@Miladin Tvoj Deutz je iz serije E?