Tonchi
Član
Za tu konjažu svakako bi bilo 2 brazde, a sad kako ko voli...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za taj traktor puno 3 brazde,jedino da stavis na 25 cm,dosta ti je 2 brazde a iskreno samo za toliko zemlje nije nista rentabilnoNov df 5080 ekoline 75 ks.
Po meni to je bacanje para,bolje da uloziz tih par hiljada u nesto drugo i uzmes 757Jeste malo zemlje ali dugo godina radim plastenike, da nije toga nebi se ovo moglo kupovati. I ja malo više naginjem na 2 brazde 12 14 16 coli, od novih jedino ima Alpler, Unlu i Mehanika Dubica. Nešto mi Mehanika Dubica sumnjiva ima ih već u prodaji, kao da vlasnici nisu zadovoljni.
Miladine ako ces iskreno sve nove masine sto si kupio ti ne trebaju za 34 dunuma,sta te muci sta dobijas sa plugom. Imas reverzer, oraces lakse, i bices gazda u selu,ionako ste jaki kao zemljaNeka mi neko objasni šta dobijam sa obrtačem u mom slučaju. 3.4 ha u komadu i sa ravnjakom u jednoj godini imam jedan ili dva razora.
Iskreno ni ja nebi zano na tvome mestu sta da radim,nije mi jasno sto si prodao taj plug sto si imao. Ja uzeo polovnog lemkena i mogu da menjam zahvat ali da ubacujem ploce ali to stelovanje jedino ako nekad promenim traktor. Pre toga imao 757 i razlika u obradi zemlje je jako velikaOpet me stavljate na vatru, srećom imam fore do jeseni da razmišljam, a i sad će u septembru sajam u Bijeljini da vidim šta će biti na sajmu.