2808
Član
Ma zeza Zorge,misli mu bezobrazne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio bih zahvalan da pogledas da li ce biti i kada,i naravno cenu.Možda će biti kod mene jedan za prodaju.Ima crtalo, deflektore, dobri raonici, nema točak, odlično stanje, prvi vlasnik.
Ма није то, него ми је привукло пажњу да је Аца употребио мало другачију транскрипцију те речи од оне од које сви користимо, па сам помислио да се зеза, па сам му и поставио оно питање, да ли је добио "лаки ПЕТИНГер".?Сви код нас кажу потингер али овако како је Зорге написао је исправно.
E onda ce cijena biti momacka.Stariji kad kupe nesto novo,tesko se rastaju,jos ako je iz njemu sretnih vremena.Samo da pitam tatu jer je to njegov plug pa ti se javljam.
Popunili smo je.Слабо преврће.
Ma tako sremci kažu kad moraju prvo da pitaju ženu...Ma jok, to je više šaljivi ton da pitam tatu. Možda ste i sličnih godina, ne znam.
Ovo me podsetilo na onu koviljsku priču. Kaže otac sinu nemoj večeras da zaglaviš idemo ujutru da oremo. Ovaj naravno došao ujutru kući. Taman lego, otac ga budi da ustaje da idu na njivu. Ovaj nekako ustade i sednu oni svaki u svoj traktor i u koviljski rit da oru. Kaže, ovom malom se toliko spavalo da je zaspao za volanom i tako prešao i opičio brazdu preko Dunava! Kažu ljudi da i dan danas brodovi štrucnu na tom mestu gde je ovaj pustio brazdu!!Ja kupio Ebergartd 120 onaj sa oglasima. Visina 80 razmak 100. Ljudi moji i odmah je testiran. Preorao je asvaltni put
MILAN69 - Layanan Permainan Online Paling Populer
Milan69 pilihan terbaik dalam layanan permainan online yang saat ini paling populer. ✓ Terbaik, Terlengkap & Terpercaya ✓ Link Paling Gacor ✓ Bonus Terbesarfotkica.com
Чекај, па ти се не зезаш да си заиста сљуштио асфалт!?Popunili smo je.
Otac je otiso da proba plug pao mu secer,pao u nesvst na 10 sekundi i stvarno preora put,morali smo da popunjavamo. Koristio rucni gas na Fenda,preko puta je icupao 10 visnje.Чекај, па ти се не зезаш да си заиста сљуштио асфалт!?