dusanboss
Član
Nisam ja, Ćale orao put. Al bilo je već jako malo naprslo na toj trouglastoj ploči koji ojčava "to". Ja sam to zavario I nismo gledali jer nije delovalo kao ozbiljan lom koji će da utiče na nešto al izgleda da je i od dole počelo da puce sve više i više dok nije puklo skroz.Дуле, је л'ти "то" у стању као на слици, или си га покривио (или шта већ да му се десило, а да је изгубио геометрију) да је одма' за замену?
Питам те то јер ми се чини да ћеш пре да средиш "то" са лепо искројеном дебелом плочевином и добрим ВКВ заваривачем, него да нађеш "то" друго.
Što se tiče geometrije nije izgubio, čini ti se, tako je slika ispala. Puklo je na 3 mesta, nije se krivilo ništa.
Nije savijano ništa, čini ti se zbog slike.Ovo skinuti šta valja a ostalo pravac Smederevo,ovo je savijeno da ni bog ispraviti neće.
Nije to ništa, da vidiš staru, dedinu turpiju koja je iskorišćena kao ojačanje na tanjirači. Taj "majsto" je tek bio samo da prehbe na brzinu. Koliko znam nikad nikakvu pripremu nije radio pre bilo kog varenja barem kod mene.Све се то да средити,али кад видим оне арматуре као појачање на вару.
Takpodje pitanje u vezi ovog pluga, čini mi se da mnogo gura zemlju. To je bilo i pre havarije. Snimiću kako radi ba da mi kažeti šta mislite i da li je moguće rešti to nekako. Takodje mislim da je prethodni vlasnik menjao gredu pošto je nešto tamnije crvne nego ostatk pluga,