markokurjega
Član
Radi li neko delove za Rabe plugove, ili samo original? Cene su im baš momačke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji se tebi najbolje pokazao u takvim uslovima?.Po meni sve plugove uterati u tešku zemlju 4-5 klase i onda izvesti zaključak.
Vecu glupost odavno nisam procitaoLemken ima lepljiv materijal. Kada je izuzetno laka zemlja i mokra lepi za daske. Vogel ne lepi ma kakva da je zemlja. Lemken ima izuzetno lako podesavanje. Za 5min se moze namestiti plug
Бранко из Пазове мени радио комплет ремонт по узорку.Radi li neko delove za Rabe plugove, ili samo original? Cene su im baš momačke
Jbg kod prodavacs zastupnika. Ako hoću nov plug ne mogu ga poručiti iz Norveške, Nemačke ili Franciske vec u Srbiji, a onu uvoze samo jedan tip punih dasaka.Aco, jel to ponuda u srbiji kod zastupnika, ili u opšte šta fabrika neka sve ima?
Mislim da je kod vogela pre moglo da se bira da li un ili wyJbg kod prodavacs zastupnika. Ako hoću nov plug ne mogu ga poručiti iz Norveške, Nemačke ili Franciske vec u Srbiji, a onu uvoze samo jedan tip punih dasaka.
A fabrike obicno imaju bar 7 tipova dasaka i ti to vidiš samo na prospektu.
To je kod polovnog, retko 75.Retko koji ima preko 75.
Inace za tip daske ima vise komada ali prodavci nude ili punu ili resetku. Ko bi tu naugadjao.
Znam ja to, nego Zorge malo to specificno pitao pa tražim objašnjenjePotinger.