Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rade druze,malo bolje prelistaj forum,nije to toliko tesko.Na naslovnoj strani foruma ispod odeljka ,,Nove Poruke "gde se vidi u kojim temama se trenutno vodi diskusija izmedju clanova foruma,odmah ispod imas podtemu:Preporučene teme tu su ti na jednom mestu sva bitnija pitanja u vezi foruma,izmedju ostalog http://poljoinfo.com/showthread.php?3231-Postavljanje-slike-u-poruci tu ti jesve lepo objasnjeno.Kako se stavljaju slike da vam stavim da vidite da je i ram sirok 26 cm kao i rastojanje izmedju glava i raonika..
Od kad je 80 kw 160 ks,tako piše u specifikaci za gore navedeni plug.
od kad je 80 kw 160 ks,tako piše u specifikaci za gore navedeni plug.
Razmak izmedju je 23 cm i gredelj 3 cm ukupno 26 cm.....Merio sam imt 755 razmak izmedju je 22 cm i gredelj 3 cm ukupno je 25 cm a merio sam imt 756m od 12 coli on je unutar 27 cm i gredelj 3 cm sto cini 30 cm...Uploadujes na http://www.zaslike.com/ odaberes sliku upload i kopiras link na kojem pise hotlink za forume a moguce da je mjerio razmak izmedju pa je zato 26 cm a ne od kraja jedne do kraja druge :/
Evo i ja imam 754 koji je u odlicnom stanju, to je jedan od najbolih imt plugova, sto se kvaliteta oranja tice,ima gotovo savrsene daske,odlicno poklapa ali je za nijansu tezi za vucu nego 756 ili 755,provereno. nije u svakoj parceli ali u vecini jeste,ne zbog sirine jer ta 4cola ne igraju ulogu koliko zbog veceg otpora daski a to se odrazi u teskoj zemlji a u normalnoj nema razlike,ja sam na mom plugu izvrsio neku malu promenu,rucicu za podesavanje sam prebacio sa druge strane i tako povukao plug jos malo u desno taman kako treba,lanci su uvek labavi,mogu da se skinu prezadovoljan sam njime.kod mene u selu najvise ima 755 plugova,oni su laksi na nasem terenu ali nemaju kvalitet kao 754.u svakom pogledu je bolji.evo jedne slike od skoro zaorao sam trsku kukuruza kao da je nije ni bilo na veoma teskoj zemlji jos je bilo i meko zbog kisa.Imam plug 754 i 755 a od traktora 558 I 539. Primetno lakse se ore sa 755 nego 754. Bar je tako kod mene...
Evo jednog prostog sajta gde ne komplikujuBobo...neznam da postavim slike..
Dali neko zna posto su daske za lemind (veliki)