Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao što reče kolega još si nov na forumu pa ti se čini da nema stručnjaka, ali varaš se ima dosta dobrih poznavalaca, Mirko015, radi i sređuje plugove, Bobo , Dukej, i drugi da ih sve ne nabrajam, pročitaj malo temu i sve će ti se samo kasti. Poz,Ovde bas i nema neko ko se razume u plugove.
Mi smo ga novog kupili, navodno da je 10 coli i za fergusonaa...nikada nije hteo orati..nikada..da bi prodreo u zemlju trebao se skratiti topling a onda je samo orao prednji,,,brazde su bile neujednacene,,,tako da je oduvek stajao po strani a ja pozajmljivao od brata plug...jesenas sam ga malo ofarbao cetkom. Ram je debljine 3 cm i rastojanje izmedju je 23 cm sto cini 26 cm kako gore na ramu tako i dole ista mera 26 cm. Nije ga imalo sta ni gde pokriviti..vukao ga je samo ferguson a on ga nije mogao pokriviti...Mozda je neka fabricka greska...ko zna...Ovde bas i nema neko ko se razume u plugove.
Ja se izvinjavam ...mislio sam da u mom kraju nema ljudi koji se bave kovackim poslom i koji znaju nastelovati plug posto se ocigledno ovde radi o nekom kvaru.....pozdrav vama.!Ima strucnjaka samo sto je mrsko sjest i citata ili barem bit aktivan na forumu neko vrijeme pa ces da utvrdis ko ovde stalno ubacuje slike pomaze svima a ko samo pita i koji su tu izmedju a usput ja znam sta ovde nije uredu