Plug - osnovna tema

Ti hoces da kazes da si kupio los plug iz Svajcarsku koji se tamo naradio i izvadili mu dusu ? :sta:
Ne,ja hoću da kažem da sam kupio korektan (ne bez primedbi,i bez ulaganja) plug za korektne novce,uložilo se u njega,radio je,venčali se nismo,tako da,ko izvadi pre ::novac:: ,njegov je,ali i ako se neproda ja sam sa njim prezadovoljan :ppozdrav:

Pa to i kazem kako da ne budes zadovoljan necim sto je iz Svajcarsku ? :sta: :cvetic:
zipper-emoticon-18701658.jpg
.... štogod bi sad rekao,nebi izašlo na dobro,znam na šta ciljaš,ali mogu reći samo reči hvale za Dragana82 :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Izdleda da sam potrefi u taj stvar... Ja sam samo upao ::prica::, jer sam video da je i ovaj i onaj Grégoire Besson... Sorry:cvetic:

Pravi plug za moj traktor. To je iz mog sela plug,nisam ni znao da se prodaje. Taj covek prodaje I john deere od 180 ks,ali je ja mislim 77 godiste I motor mu je za generalnu.

Pozdrav svima, potrebna mi je jedna hitna informacija! Juce sam na probu od coveka uzeo plug 757.20 VK koji cu vuci sa Masejom duplak 65 ks, zadnja guma 16-ica. Probao sam plug u ne tako teskoj zemlji i problem je u tome sto mi nikako nema prednje brazde iako je plug na kolenastoj osovini pomeren prilicno u levo, od pozadi gledajuci. Nakon probe sam plug na kolenastoj osovini pomerio za 3 cm jos u levo i probao, stanje se prilicno popravilo, ali nije jos to to. Da li smem jos da ga pomerim?<br>Sta uopste mislite o ovom plugu, noviji je tip, kockasta greda. Lepo slaze i ide u zemlju. Buni me malo kolenasta osovina, jer srafovi koji stezu ogrlice, osovinu stezu na okruglom delu, a ne na ravnom. Da li je kolenasta osovina stvarno takva po pravilu. Evo i slika pa bih hteo da cujem vase komentare. Inace, cena pluga je 450 e. Hvala unapred.<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>

pa jesi li probao da ručicu vratiš zub dva u napred?Šta se onda dešava? Kako ti stoje poluge u oranju normalno ili zakošeno u jednu stranu
Inače mi ne ostavlja utisak da je original IMT plug

Stabilizator od piramide što ide na gredu je kod mene okrugla cev a ne četvrtasta, nešto je kanda rađeno tu.

U medjuvremenu sam detaljno pregledao plug i video da je greda kod prednje glave pukla, ima velika naprslina. Verovatno je negde kod bivseg vlasnika odradio svoje tako da sam plug oprao i vratio. Srecom pa sam video, inace vlasnik kaze da to uopste nije primetio.
Inace razmak izmedju tockova je 190 cm spolja, oko 110 unutra.

Nazad
Vrh