Plasman I cena maline u 2017 god.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jug Srbije Zitoradje 120din malina nma veze da li je vilamet miker ili polka i polana

Гледао сам на ТВ да је у Српској цијена малине 2,5 марке (1,27 евра).

- - - - - - - - - -

Ако је тачно, то би био први пут да је цијена у Српској већа него у Србији.

A jel dajete Zorane tim radnicima hranu i pice? Ovde svi traze dva obroka, sokove i kiselu vodu i neke slatkise. To kad dodas ode cena na oko 80 dinara po kg ubrane jer realno ne mogu da naberu neku veliku kolicinu. Barem je ovde tako. Inace cena je i dalje 120 dinara, a gajbica ima.

Ivanjica 150kes plus otvoren racun deskurovo otkupno mesto

- - - - - - - - - -

Arilje od 135 do 158 zavisno kako gde

- - - - - - - - - -

Ti tvoji radnici oce da skapaju hahha.

- - - - - - - - - -

Kod mene se radi oko 10-11h imaju tri obroka ista kao i mi spavaju u mojoj kuci pauza za dorucak,za rucak makar 2h i par pauza za kafu. Dnevnica je od 1800 do 20eura u zavisnosti koliko su dobri beraci

Ratkovo, Parage, Silbaš nema ništa od otkupa a za koji dan će malina biti na tone...

Послато са Lenovo P1ma40 уз помоћ Тапатока

Zorane nakupac ili neka firma?

To je preko udruzenja,zvanicno otkupno mesto, ali za nekog nakupca...Drugo otkupno mesto jos nije pocelo sa otkupom.......Ja nisam brao..... A ti vidi u Kolutu spominju neku opciju za Hrvatsku, doduse 130, sto je isto nista... Ja berem dok ne vratim samo troskove i prestajem sa Polanom, a Polku cemo mi iz porodice koliko mozemo i neka propada... E ako stigne kombajn na vreme,brace kombajn, za tu cenu, kvalitet ce biti vise nego dobar... A licno mislim ko bude hteo ovim da se bavi u Vojvodini , samo Polana i kombajnima....

Poslednja izmena:
Kod Maksa,pitam ga koja je cena a to je bilo u ponedeljak i on kaze 100 dinara, kao da me maljem udario.(hladnjaca SMS EURO FRUIT)

Meni rece drug prekjuce ds je njegov komsija predavao organsku u mondi lamex po ceni od 202 dinara, sad kolkko je to tacno ne znam

Ja sam pre dva dana predao organsku u Mondi Vrdila 120 dinara.

Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока

Ima ovde par ljudi predaju tamo pa je ovo vise bilo pitanje da li je istina

- - - - - - - - - -

Znaci nije, i mislio sam tako

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh