Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja mislio da nama lovcima nema ravnihAu lepo parčence.Kod nas je jedan upecao soma od 2 kg a u njemu šaran od 4.5 kg tek progutan.2 in 1.
Inace somce je komadina i,po svaka cast majstoru!
Inače tastov prijatelj je pre par dana na Savi upecao šarana od 11.5 kg.Borio se više od sat vremena sa njim ali ga je izvukao.
Odma je reko da mu se svidja mjesto : samo ušće Vrbasa u Savu i da tu može biti som. Stavljo je durdubak i ništa , i onda se malo pomjeri , imo samo jednog kedera i isiječe ga na tri parčeta i stavi na tri štapa . Za 5 min štap krenu da skače , kreno da mota i vidi da je riba , al kaže nije bio veliki otpor . Nakon par mzaglavi ko ukopan , da je pomislio da je balvan ipak . Onda kad krenu da vuče šeto se par minuta obalom i popušto kočnicu , kad je vidio da je najlon pri kraju pozove u pomoć čovjeka koji je tu blizu peco sa malim gumenim čamcem . Popnu se na čamac i vuko ih je , i oni njega više od pola sata . Otišli 500m niz vodu i skoro do Hr obale . Kad su ga privukli morali da čekaju da se izvrne o onda mu provukli neki konopac kroz škrge i tako ga izvukli van . Ja trebo da idem snjim i da sam išo sigurno bi snimio video .
Prodao ga ipak ribarnici , a uzećemo od njega komada za gozbu .
Neki kvalitetan najlon je bio , ni on se nesjeća koji , ali 0.5 , štap kormoran dal reče nešto 300g , mašina neka šimano , a najzaslužnija je neka udica , kvalitetna , uopšte nije velika al je izdržala sve , čak sajle nije bilo .