Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Pozdrav kolege, da se i ja sa zakasnjenjem pohvalim svojim najvecim ulovom dosada.

cdz8.jpg

Som ima 25kg, ulovljen je na rapalu flat rap na Dunavu kod Beograda.

Usput, mbranko, kapa dole!!!

Hvala ljudi. Borba je trajala nesto vise od desetak minuta. S obzirom da je uhvacen sa obale, izgleda neverovatno kratko, ali svih deset minuta smo se bili momacki. Bidza je zatezao vec posle par minuta jer sam zbog uslova drzao stap na laktu na pocetku borbe. Toliko je intenzivno bilo, da je na kraju bio totalno izmoren, ni cukanje u glavu nije bilo potrebno.

Čestitam dečko. Sad definitivno vidim da nisi zalutao u ribarstvo... Moraćemo konačno da se dogovorimo da odemo malo zajedno u ribolov, pričali smo o tome...

Divljenje i sa moje strane. Jel ga uspeo da ocisti ili ga morao derati?

P.S. Pa si ti sad kupaj u reci.::namigivanje::

Ja bi se uplasio kad bi video ovo cudoviste,nebi ja smeo to vaditi iz vode :udri:
Gle kakva usta ima taj moze progutati pola coveka :D..a inace je poznato da gutaju sve sto stignu ::lose::
Ipak svaka cast za ulov :)

U selu Vojka nedaleko odavde svake godine se održava takmičenje lažova.Jao šta tamo sve može da se čuje.Ova anegdota koju sam ja napisao je sitnica. :haha: Inače tastov prijatelj je pre par dana na Savi upecao šarana od 11.5 kg.Borio se više od sat vremena sa njim ali ga je izvukao.

Odma je reko da mu se svidja mjesto : samo ušće Vrbasa u Savu i da tu može biti som. Stavljo je durdubak i ništa , i onda se malo pomjeri , imo samo jednog kedera i isiječe ga na tri parčeta i stavi na tri štapa . Za 5 min štap krenu da skače , kreno da mota i vidi da je riba , al kaže nije bio veliki otpor . Nakon par mzaglavi ko ukopan , da je pomislio da je balvan ipak . Onda kad krenu da vuče šeto se par minuta obalom i popušto kočnicu , kad je vidio da je najlon pri kraju pozove u pomoć čovjeka koji je tu blizu peco sa malim gumenim čamcem . Popnu se na čamac i vuko ih je , i oni njega više od pola sata . Otišli 500m niz vodu i skoro do Hr obale . Kad su ga privukli morali da čekaju da se izvrne o onda mu provukli neki konopac kroz škrge i tako ga izvukli van . Ja trebo da idem snjim i da sam išo sigurno bi snimio video .
Prodao ga ipak ribarnici , a uzećemo od njega komada za gozbu .

Neki kvalitetan najlon je bio , ni on se nesjeća koji , ali 0.5 , štap kormoran dal reče nešto 300g , mašina neka šimano , a najzaslužnija je neka udica , kvalitetna , uopšte nije velika al je izdržala sve , čak sajle nije bilo .

59 kg , evo i ovde na napišem :

Odma je reko da mu se svidja mjesto : samo ušće Vrbasa u Savu i da tu može biti som. Stavljo je durdubak i ništa , i onda se malo pomjeri , imo samo jednog kedera i isiječe ga na tri parčeta i stavi na tri štapa . Za 5 min štap krenu da skače , kreno da mota i vidi da je riba , al kaže nije bio veliki otpor . Nakon par mzaglavi ko ukopan , da je pomislio da je balvan ipak . Onda kad krenu da vuče šeto se par minuta obalom i popušto kočnicu , kad je vidio da je najlon pri kraju pozove u pomoć čovjeka koji je tu blizu peco sa malim gumenim čamcem . Popnu se na čamac i vuko ih je , i oni njega više od pola sata . Otišli 500m niz vodu i skoro do Hr obale . Kad su ga privukli morali da čekaju da se izvrne o onda mu provukli neki konopac kroz škrge i tako ga izvukli van . Ja trebo da idem snjim i da sam išo sigurno bi snimio video .

Neki kvalitetan najlon je bio , ni on se nesjeća koji , ali 0.5 , štap kormoran dal reče nešto 300g , mašina neka šimano , a najzaslužnija je neka udica , kvalitetna , uopšte nije velika al je izdržala sve , čak sajle nije bilo .

Bem ti zivot ja ne mogu na pecanje ,a ide mi se strasno. Ceo dan danas po bolnici u Zrenjaninu, zapatio sam neki virus ispituju me vec nedelju dana kao da sam za laboratoriju pacov

Nazad
Vrh