Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja mislio da nama lovcima nema ravnih Inace somce je komadina i,po svaka cast majstoru!Au lepo parčence.Kod nas je jedan upecao soma od 2 kg a u njemu šaran od 4.5 kg tek progutan.2 in 1.
Odma je reko da mu se svidja mjesto : samo ušće Vrbasa u Savu i da tu može biti som. Stavljo je durdubak i ništa , i onda se malo pomjeri , imo samo jednog kedera i isiječe ga na tri parčeta i stavi na tri štapa . Za 5 min štap krenu da skače , kreno da mota i vidi da je riba , al kaže nije bio veliki otpor . Nakon par mzaglavi ko ukopan , da je pomislio da je balvan ipak . Onda kad krenu da vuče šeto se par minuta obalom i popušto kočnicu , kad je vidio da je najlon pri kraju pozove u pomoć čovjeka koji je tu blizu peco sa malim gumenim čamcem . Popnu se na čamac i vuko ih je , i oni njega više od pola sata . Otišli 500m niz vodu i skoro do Hr obale . Kad su ga privukli morali da čekaju da se izvrne o onda mu provukli neki konopac kroz škrge i tako ga izvukli van . Ja trebo da idem snjim i da sam išo sigurno bi snimio video .
Prodao ga ipak ribarnici , a uzećemo od njega komada za gozbu .
Neki kvalitetan najlon je bio , ni on se nesjeća koji , ali 0.5 , štap kormoran dal reče nešto 300g , mašina neka šimano , a najzaslužnija je neka udica , kvalitetna , uopšte nije velika al je izdržala sve , čak sajle nije bilo .