Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Dule kako je proslo pecanje na jami ako si isao
Tuga i jad, par meleza i to je sve. na kukuruz nije ni pipnulo. Veruj mi da sam pecao na 6 stapova. 3 na rod podu na kukuruz i 3 fider sa hranilicama na crvica i tu je bilo par meleza. Naisao cuvar i vidi covek koliko sam zabacio stapova ali nije mi ni reci prekora rekao. Valjda je i njemu jasno da ribe u jami nema. Jako malo pecarosa ima na jami sve zbog doplatne dozvole, a ponavljam nije bilo visokog vodostaja Dunava da je napuni ribom. Bilo dobrog drustva na vikendicama pa nam vreme brzo proslo.@KAMENI
Pa sta bi tek pecao da si pecaros?![]()

Nisam mislio Dusko da ides na kanal nego da probas taj sistem pecanja na jami ko zna mozda ispadne nesto.
A ako bas hoces da pecas na kanalu ako me secanje nevara mislim da je u NS iza prevodnice napravljena pista za invalide da mogu kolicima do vode.
Hvala Bogu Dule 
Dali se spremaš malo da bacaš mamce posle ove kiše Dule?

а чиме ће нарани рибу ? узмеш шаку кукурза да бациш а оно у глави точкићи .. 100г х цена по тони х превоз до дунава ..![]()
Imam kupljene hrane za hranilicu, mozda ipak odem u nedelju na jamu ako nista da vidim drustvo a i bice lep dan.
Na privatne revire ne mogu nemam napravljenih boila a gotove "prave" su skupe.
Di ima,tu se i prosipa.
Eto ti pravde.Vlada besparica i ljudi gladni,a on rani ribu i nista ne upeca.Di ima,tu se i prosipa.
![]()
Moram ovo prebaciti u:http://poljoinfo.com/showthread.php?303-Pecanje-kao-odmor-moždanih-vijuga