none 73
Član
Dule pomozi...ubi se od bacanje varalice po moravi i nista...samo komarci...daj neki savet..ja ranije pecao sarana...zamenio stapove za valaricu i sad ucim ponovo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dule pomozi...ubi se od bacanje varalice po moravi i nista...samo komarci...daj neki savet..ja ranije pecao sarana...zamenio stapove za valaricu i sad ucim ponovo...
Bravo Duki!
Pravi ribolovac, znaci za veceru pijani sarn!!
Kolko si Dule platio da se slikas sa tim ranjenim saranom sa pijace?Bio danas na "Glozanskoj oazi" i evo par slika. Uglavnom svi su imali po jednog sarana sem jednog deckica koji je imao tri kom.
Kolko si Dule platio da se slikas sa tim ranjenim saranom sa pijace?
Mora da se drogiraju cim se tebi kaci na udicu.Svi su tamo takvi sarani i jos neki bledi, kao da nemaju pigmenta..
Svi su tamo takvi sarani i jos neki bledi, kao da nemaju pigmenta..
Kakvi su ovi danasnji petlovi. Ja bi da to koljem bato.Mora da se drogiraju cim se tebi kaci na udicu.
@SAMA
Sto se tice petla smatraj da je vec osuren.
Malo morgen.
Na jednu dozvolu(1000 dinara)može da se iznese 3 kg babuške i Šaran do 3 kg.Preko 3 kg se plaća 300 dinara po kili.