Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Dule pomozi...ubi se od bacanje varalice po moravi i nista...samo komarci...daj neki savet..ja ranije pecao sarana...zamenio stapove za valaricu i sad ucim ponovo...

klenovi sa jednog potočića gdje voda skoro presušila nešto sam pecao ali kad sam naišao na skoro presušene vjerove vadio sam rukama žalosno je što voda nestaje

Bio danas na "Glozanskoj oazi" i evo par slika. Uglavnom svi su imali po jednog sarana sem jednog deckica koji je imao tri kom.

Poslednja izmena:
Svi su tamo takvi sarani i jos neki bledi, kao da nemaju pigmenta..

vjerojatno je voda jako čista jer oni kao i večina drugih riba prilagođavaju boju vodi, babuške koje lovim za kedera u jednoj bari (prije sam već pisao o njoj) su žute boje maltene ko karas i raspoznaju se samo po boji peraja od njega ali nakon što ih stavim u vodu iz slavine ili ovu na kojoj lovim štuku poprime normalnu boju ista stvar je i s patuljastim somićem koji je na čišćim vodama zlatnožute boje dok je u onim koje su pune rastlinja i manje više pretvorene u bare dosta tamniji.

Revir je stvarno prva liga. Jedan od naj lepsih na kojima sam bio. Sve je cisto i zategnuto i osoblje ljubazno. Voda je puna ribe a uz revir idu i prateci objekti: sobe za spavanje, bazen, teren za tenis, puno lipovog drveta, restoran i lepo setaliste sa klupama. Svaki boks je opremljen sa 4 stolice i stolom a normalno u hladovini lipe. Dnevna dozvola je 1.000,0 din. a poludnevna 600,0. Moze da se otkupi upecani saran do 4 kg tezine po 400,0 din. za kg. a moze i da se poruci da ga spreme u restoranu po zelji. Stvarno lepo i ukusno sredjeno.

@SAMA

Sto se tice petla smatraj da je vec osuren.:haha:

Milose babuske se sigurno slobodno nose, a saran. Da li dozvoljavaju otkup ulovljenog sarana, do koje tezine i koja je cena ako dozvoljavaju?

Na jednu dozvolu(1000 dinara)može da se iznese 3 kg babuške i Šaran do 3 kg.Preko 3 kg se plaća 300 dinara po kili.

E to je vec lepo.

- - - - - - - - - -

Na Zmajevackom jezeru je veceras ekipno takmicenje koje traje od 18-18 24 sata. U takmicenju ucestvuje i ekipa naseg majstora u ribolovu @zima, i nadamo se dobrom rezultatu i njegovom iscrpnom izvestaju. Ja sam ponovo rezervisao mesto za sutra na Glozanskoj oazi.

Poslednja izmena:
304867_232345873483651_6976621_n.jpg

no coment

Nazad
Vrh