Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Izvukao ga je za oko 30-tak minuta stim da ga nije zamarao na štapu nego je ušao u čamac pa ga je som vukao po jezeru i tako se brzo zamorio.

Evo ustao i cekam da se ekipa probudi pa ce samnom na Begecku jamu, oni na kupanje a ja na "rekreativno" pecanje. Znam da od mog danasnjeg pecanja nema nista ali moram i familiju da povedem,::jako_besan:: ili da se vracam po njih kad se ekipa probudi.:osmeh:

Evo malopre stigao sa jame. Imao desetak krupatica i samo jednog meleza. Sve doslo na crvica sa stiroporom. Na jami jako malo pecarosa kako je uvedena doplatna dozvola, ali i jako malo ribe posto Dunav nije pregurao + 380.

@miroslav k

Pa mi druze uvek mozemo da se dogovorimo za corbu, bar nismo daleko, komsiluk je to.:ppozdrav:

Staviš stiropor na udicu pa crvića.Crvića uvek kači za ''**greška'' jer duže ostane živ.
Znaš o kom stiroporu pričam,nemoj da zakačiš tablu ''petice''.:haha:

Evo malopre stigao sa jame. Imao desetak krupatica i samo jednog meleza. Sve doslo na crvica sa stiroporom. Na jami jako malo pecarosa kako je uvedena doplatna dozvola, ali i jako malo ribe posto Dunav nije pregurao + 380.

@miroslav k

Pa mi druze uvek mozemo da se dogovorimo za corbu, bar nismo daleko, komsiluk je to.:ppozdrav:

Nemojte mene zaboraviti pozvati na tu corbu :osmeh: :ppozdrav:

Kada ce vise da zaladi pa da odem na neko pravo pecanje ovo je katastrofa

Nazad
Vrh