Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Peca li neko na Tamisu? Jel radi riba ili ne? Bio sam pre jedno 4dana i voda je bas bas opala. Mozda i zbog toga nece da radi, stalno nesto zezaju sa vodostajem. Inace pecam kod Jabuckog rita.

Sutra sam zorom na Begeckoj jami. Moram se kasnije vratiti po familiju kada supruga zavrsi radnju a mladja cera se razbudi. Vodicemo i "zverku" od Irske seterke.

Pazi samo da ne naide neko nevreme iz babinog budaka. Cim ti ides na pecanje pokvarices vreme.

Pa mi i kazemo kada ide nevreme od Begeca da je to iz "babinog budzaka". Pa vreme je da i ja okvasim najlon, nije se stvarno moglo po ovoj vrucini a i prosla zetva.:haha:

Ajde pa cekamo izvestaj, na kasapskoj se peca maraton od 100 sati i kako cujem i uprkos vrucini riba lepo radi pa mozda ce i na begeckoj!

drugari ribolovci som jako lepo radi na kanalu dtd i na tamišu kod tomaševca , burazer i ja imali 8 komada prosek 2,3kg . dakle rovac i samo napred

Ajde pa cekamo izvestaj, na kasapskoj se peca maraton od 100 sati i kako cujem i uprkos vrucini riba lepo radi pa mozda ce i na begeckoj!

Lose da losije ne moze biti. Samo bela riba radi i to sitna, doduse ja je nisam pecao. Cekao sam sarana, ni udarac, barem sam nahranio mesto. Mozda cu sutra ponovo poraniti.:ppozdrav:

Sto bi rekao nas kolega joj divana.:osmeh: Dule nece niko da ti fali mamak,pa moras sam.:haha:Cim njega ribe nece,sve moze biti upotrebljeno protiv tebe.:ppozdrav:

Sto bi rekao nas kolega joj divana.:osmeh: Dule nece niko da ti fali mamak,pa moras sam.:haha:Cim njega ribe nece,sve moze biti upotrebljeno protiv tebe.:ppozdrav:

Ja po onoj narodnoj " falte me usta jel cu vas pocepati".:haha:

---------- Poruka napisana 08-07-12 u 14:11 ---------- Prethodna poruka je 07-07-12 at 16:47 ----------

Danas nesto bolje, desetak meleza na crvice.

Nazad
Vrh