Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Samo se vi zezajte ja juce srolao 5 kg boila a danas spremio 20 kg spoda i cim zatvorim radnju ja odo u Krnjacu da pecam velike sarane :riba: :osmeh:

156xqu9.jpg

@Dusko evo ovako izgleda saran (To je ono sto ja drzim u ruci) ja sam onaj veci :osmeh:
Inace preko noci je malo slabije radilo ali sasvim zadovoljavajuce a zato prepodne smo otpadali nisam stigo (a probao sam par puta) da doruckujem niti popijem kolu samo cep sam odvrnuo i trci vadi ako ne ja onda moj kolega stalno neka akcija a par puta i zajedno a jednom cak i tri ribe od jednom, extra pecanje jedno od boljih definitivno ja i kolega smo zajedno da budem skroman izvadili preko 25 riba ako ne i vise, ali imali smo i dosta otpadanja, i sve komadi vecinom od 10 do 15 16kg. Mika je jedan od boljih revira u Srbije sto se tice saranskog ribolova i vredi svaku paru! Ovaj gore saran ako nije najmanji ali tuje blizu a sto su jaki strasno vadim ih po 20minuta i kad ga izvadim skace ko kengur po platformi i deli samare ( moj drug popijo jedno dva tri samara od sarana srecom ja nisam) i uopste nisu hteli da saradjuju i lepo poziraju tako da se nismo ni trudili da slikamo niti da merimo ulove evo to ce vam dokazati i ova slika

aacdtz.jpg

Sreca nasa da smo oko 16h otpali od pecanja i poceli pakovanje pa smo krenuli oko 5 i kisa nas je stigla tek na u Sajkasu a na auto putu pljusak toliki da smo svi vozili 20 na sat sa sva cetri zmigavca ukljucena a brisaci punom parom rade a ko da i nerade nisam video ni belu crtu Katastrofa!

Jutros od 5"30-9"30 6 skobalja(250-400gr) i jedna mrena-400gr,na jednoj maloj recici u Pozegi(Skrapez),cisto malo da se relaksiram.Inace sve redje idem u ribolov.Vidim traze se slike evo sam da uslikam

Nazad
Vrh