Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bio u subotu 05.10.2013 god u Glozanu OAZA MB , vreme lepo bilo pecao od 8 do 12 h i imao jednog sarana i jednog amura .
Ako mi neko da savet kako da postavim slike rado cu to i uciniti .
Nikog na forumu , nije valjda da nigde nista ne peca .
Dusko imali informacija sa OAZE u Gložanu, isao bih u subotu pa bi bilo lepo da imamo info da li peca saran jos uvek ili je sezoni kraj.....naravno i na cega peca .
Unapred hvala na informacijama ako ih imas ili ako neko drugi ima inf. neka javi .
Evo kako drustvo peca somove na Ebru. Mozda cu i ja jednoga dana tamo zabaciti:
Imas li neki link za ovaj dokumentarac, prije nekih deset dana sam gledao dokumentarac o somovima u Ebru, .
Imas li neki link za ovaj dokumentarac
Javi mi kad krećeš pa da idemo zajedno , prije nekih deset dana sam gledao dokumentarac o somovima u Ebru, a pokazali su i kako ih je 1976 g. jedan nijemac ilegalno pustio u Ebro jer njih tamo nije bilo. Osim samog lova somova bilo je i dosta govora o tome zbog čega oni tamo rastu i nekoliko puta brže nego u njemačkoj ali i ostalim dijelovima evrope i kao zaključak su naveli da je to zbog toga što je Ebro topla rijeka te se somovi hrane cijele godine za razliku od sjevernih rijeka gdje dobar dio godine kad su niske temperature samo vegetiraju tj. miruju. Osim somova ima i kapitalnih šarana i njih love najviše baš kod ove brane koja se vidi na slikama.
Bio danas na Oazi MB.Napecao se odlicno.Izvadjeno oko 40 sarana do 5kg,2kidanja i par promasaja i otpadanja.Posle podne se namucio i moj 5-godisnji sin.Sa malom pomocu izvadio i on 6sarana.Prezadovoljni oboje
Mesto broj 14