Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Ja se spremam:
Organizacija ribolova na Ebru

Milan Panić iz Niša (više o njemu možete pročitati ovde), postao je nedavno novi promoter Formax Stora, a poslednja vest u vezi njega dolazi ponovo iz Španije: Milan je postigao dogovor sa vlasnicima poznatog "Riverside" ribolovačkog kampa na Ebru, Englezima/bračnim parom Paul & Anne, i u periodu od 1. aprila sledeće godine pa do 1. decembra (i tako na dalje) radiće u kampu kao vodič u ribolovu!
icon_smile.gif

Riverside1vodic_zps393ed635.jpg

Riverside1vodicsomovi_zps177df939.jpg

IMG_1128_zpsb56853c4.jpg

Dakle, svi koji se žele oprobati u lovu soma, smuđa i drugih grabljivica na ovoj čuvenoj španskoj reci mogu se za organizaciju svega, cene i druge detalje obratiti direktno Milanu na tel. 065/575-09-59 ili preko njegovog Facebook profila https://www.facebook.com/milan.panic.583

vi završavate sezonu a meni kreće,kad udare minusi što jači bolje i ustabili se voda pravac Vrbas.Pecaju se škobalji maconje do 2 kg,joj kad ga potkačiš na stijeni oa on otresa osjećaj bolji od orgazma.:riba:

Pa i ovde se peca (kada som legne) pravi manic, jos ga zovu "zimski manic". Samo brate hladno je i treba litru "antifriza"nositi sa sobom pa je nezgodno, mos se omaci i u vodu bucnuti a hladno.:osmeh: Ide dosta ljudi koji lakse podnose hladnocu na tog manica.

ja sam prije par godina upao u neoprenovim tergalkama u vrbas,pokliznuo se i buć.Izvukao se i drugi dan opet u ribu samo ovaj put putovljka u gepeku rezervne odjeće,ne isplati mi se dolazit na malo jer imam u jednom pravcu 40km a idem ako je voda dobra 8 puta sedmično

Evo u ove zimske dane kada ne idemo na pecanje bar da nesto pametno vidimo i naucimo ako nismo znali. kako vezati shok predvez na osnovni najlon:

Sok predvez sluzi ako zelimo da imamo daleke izbacaje. To mozemo ostvariti samo sa tanjim kvalitetnim najlonima a da ne puknu od tezine olova pri zescem zabacivanju koristimo shok predvez. Za takve zabacaje nam je potrebno do deset metara predveza debljega najlona a ova dva klipa govore kako to montirati odnosno nastaviti.

:osmeh: Dok ja vezujem cvorove ljudi vade kapitalne primerke.:haha::ppozdrav:

Sledeca 4 dana lepa vikend akcija u formaxu:

vikend-akcija-final-1_zps60f9909d.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvo. Hladni dani pa malo njih pisu u ovoj temi. Formax krenuo novogodisnju akciju, pa evo prilike da obraduje sebe ili nekoga Vama dragog za praznike:
Lenta-final_zpsb9e0dbab.jpg

Nazad
Vrh