Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

U Formaxu ponovo jesenja akcija:

FS-jesenja-akcija-str1_zps2944e947.jpg

FS-jesenja-akcija-str2_zps801964a5.jpg

Da idemo nas 6 na Mika Alas u Krnjacu kod Bgd na jedno 24h! :riba:

- - - - - - - - - -

Jel peca neko na srebrnom jezeru ? Kakav je rezim ribolova, sta i kako se lovi ? Idem na odmor na par dana pa je svaka informacija dobrodosla.

Ne zezam momentalno sam ostao bez stapova (nadam se do sutra sa cu sutra resiti taj problem) pa zato pitam!

Hahaha kad smo vec kod kocije jesi li je sredio baci koju sliku da vidim kako izgleda!

E ako je dotle doslo,ja dajem bivsu Ziminu kociju da se mladenci provozaju.:osmeh: Pretpostavljam da bi za svadbu bila riba na meniju.:haha::ppozdrav:

I njega treba zeniti (Zimu) da vise ne luta po revirima i gubi vreme.:osmeh: Za svatove u mojoj kuci ima jos vremena.:ppozdrav:

A da.. bio danas na Jami i osrednje lose, a jos i pokisnuo. Desetak babuski i par manjova.

Poslednja izmena:
Ako je svadba u pitanju,ce odvarimo i prizemljimo.:osmeh: To je bilo jedino mesto gde mi ne smetaju,a vide se.:haha::ppozdrav:

Pa jel nisi procitao da je ostao bez stapova. To mu je verenica naredila da se batali pecanja. Shvatio je da to (pecanje) nije za njega, on mora da bude uzoran i primeran suprug a ne da gubi vreme na pecanju.:osmeh::ppozdrav:

ja sam juce uspeo malo da odem do zasavice. bistra voda da se moze piti a drezga jos uvek visoko. malo sam bacao varalicu i upecao jednu stukicu. srecom nije se povredila na udicu tako da je vracena da se malo ugoji. kad naraste nek se javi.pravog pecanja jos nema dogod trava malo nesidje dublje.

SAMA svaka cas nisu bila takva ni kad su bila nova a i mesto mi se svidja jos jednom svaka cast nadam se da si zadovaljan da nije bilo nekih skrivenih mana i neka neprijatna iznenadjenja u toku rekonstrukcije!
Duško58 nisam prodo zbog toga stapove kako si naveo nego da ih zamenim za bolje i zamenio, kupio sam prologic c3 13 3.5lb tako da sad mi vise nije do zenidbe :haha:

Ne sve je u redu.Patos nisam ni stavljao.Jedino mi fali jedan osigurac na tocku.Verovatno spao sa osovine u transportu.Stavio sam obican ekser do zida,pa se i ne primecuje.To je inace fabricka boja.:osmeh: Malko je bilo problema pri farbanju.Pipavo do bola.Dobro si caleta spasio da ne farba,zato je moja keva sanjala cetku i boju:haha:.Ja za to ne bih imao zivaca.Dobro je kad se dobro svrsi.Ja zadovoljan.

Nazad
Vrh