Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Drago mi je da si zadovoljan.

Nestalo mu filma na digitalnom foto aparatu.:haha:
Iskusan je to pecaros.Izvestaj podnosi samo kad ima dobrog ulova.::namigivanje::

Nestalo mu filma na digitalnom foto aparatu.:haha:
Iskusan je to pecaros.Izvestaj podnosi samo kad ima dobrog ulova.::namigivanje::

Tako nekako :osmeh: Nije bilo bas nekog spektakla ali ipak je palo par ulova. Imali smo problem sa sitnim saranom ove godine izmrescenim i sa cverglanima koji nam je skinuo za 15 minuta boilu onu sto sam namenski pravio za ovu vodu par dana pre pa se nije stigla dovoljno osusiti i bila je mekana pa sam bio prinudjen da pecam na neke stare i na kukuruz iz spoda. Riba se javljala iskljucivo ispod sajle i dosta slabo na celom jezeru.

Hvala Dusko nadam se da hoce.

Pa bar si slike Mike alasa mogao postaviti da vidimo kako to izgleda. Za sarane znam da te nece u poslednje vreme::namigivanje:::osmeh:, a to ti je za one boile sto mi nisi napravio.:haha:

Znam da me je neko prokleo pa nemam ulova ali nisam bas mislo da si to ti :haha: Sto se tice slika bas nisam sliko jezero ima ih na netu milion ali eto par slika :
Cverglan kapitalac ::lose::
2mw6kvm.jpg

Nesto od pravog ulova
154g5ro.jpg

Najveci keder 20+ sigurno nismo imali kako da ga odmerimo
35ndk4j.jpg

moji novi stapovi (jos samo bblc i bog da me vidi)
a2ezix.jpg

I po povratku to je bilo ovako
15r1mix.jpg

Jesu legli su mi ko kec na jedanajst :haha: Nisam ih bas istestirao kako treba ali za sada sam zadovoljan jesu malo tvrdji ali lepo rade na ribi nije bas kao motka, a i lepo se baca daleko i trpi dosta veliko opterecenje 115gr + manji pva = 120 metara

To je odokativno kazem nisam ga bas testirao ali sa 0.28 + sok garantujem da moze!

Ma nije Dusko obican ambarac bez ikakve hemije, ustvari skoro bez :sta: tri zrna kukuruza podizac i udri !

Pre sat vremena dosao sa Jame. Dunav opada a vodostaj u Jami raste. To nije bilo nikada. Upumpavaju vodu iz atara u Jamu a ne moze toliko da izadje koliko pumpa ubaci. Bila dva saranca oko 300 gr i nesto babuski. Saranci normalno vraceni u vodu a babuske poklonio jednom drugaru. Na blinker stuja nece ali zato hoce na ziv mamac, bilo kod komsija lepih ulova stuke.

Nazad
Vrh