Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Danas samo dve "gladalice" na DTD kanalu kod Bašaida-Novog Miloševa... Evo par puta smo išli ove jeseni na razne terene oko Kikinde i zglavnu štuku nismo ulovili :(

Juče na Kasapskoj adi ni udarac.
29bn0pj.jpg

Mislim da cu i ja moj pribor prebrisati i odloziti do proleca. Mozda odem samo na varalicarenje po koji put dok ne zazimi.

Juce bio na Begeckoj jami. Malo pecarosa i prelep dan za pecanje. Pao jedan saranac oko 2 kg i jedan otisao pred meredovom. Bilo i par babuski. Danas mi javlja kolega da je dobio sarana od 5,5 kg isto na jami. Steta sto ce se okisati od sutra, a taman je poceo lepo da radi.

Danasnji izlet po vetru, smozo se ko ona stvar ali uspeh nije izostao. Dve stukice tri meleza i jedna lepa deverika. Za rucak taman.

Danasnji izlet po vetru, smozo se ko ona stvar ali uspeh nije izostao. Dve stukice tri meleza i jedna lepa deverika. Za rucak taman.

Nemoj sad cjepidlačiti, ako je dobar ribolov hebeš zimu :osmeh: , ja sam se znao smrzavati i 10 sati a nisam imao ni griza (i polomio najdraži teleskop jer mi se smrzao i nije se dao sklopiti) . Kako je kod mene zadnjih dana bilo dosta kiše Drava je narasla na blizu 4 m i sad se polako povlači a kako već kod vodostaja višeg od 130 ulazi u rukavac gdje večinom lovim spremam se za prekosutra u provjeru dal je ušla kakva "ajkula" u njega. A ako i nije ušla barem je očistila rukavac od trave i ostalog rastlinja jer se sada štuka većinom držala tih zaklona a kad je ćisto onda se više kreće i bolje radi.

Danas obrisao i sredio saranski komplet za Begecku jamu (ova dva kompleta za revire su sredjeni jos ranije) i mislim da je gotovo sa saranskim pecanjem za ovu godinu. Mozda jos koji put na blinkerisanje i odmor do proleca.:ppozdrav:

Nazad
Vrh