Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po boji i viskozitetu ni meni ne liči na ulje pa sam zato i pitao ovde .Nesto mi ovo ne lici na ulje
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Pitaj @BARBULA, on zna!Како од воде да буде хрскава кожица? И јел видео неко да у фритези користе воду за печење помфрита?!
De sam ja napisao da je voda kad tako pametujes,i ovo uopste ne lici na hrskavo
Ajd pa javi, i mene zanima sta je ovoPrvom prilikom ću da probam pa će mo znati ( Ulje , naravno )
Sigurno nije zbog vode....prosli petak sam gledao kolegu koji profi pece prasad na raznju. u flasi od dve litre vode bilo je mozda sa dva prsta ulje a ostalo cista voda. povremeno ga je obilno yalivao a koza je bila vrhunski hrskava i pecena
Ne mora biti full hrskava, ali kad se ugumeni onako ni ne jede mi se a znam da moze da bude lepa.. Kad god ispecem dok je sveze uvek je hrskava skoro svuda, medjutim kad se ohladi najcesce se uzilavi nije to to vise..Ne znam sta ste zapeli za hrskavu koru. Baš da ršćem keks sprzeno i nije mi gušt. Pogotovu kad se dođe do kožure sa buta. Ti je grizeš a moliš se da ne isečeš desni na uglove. Opet, sto ljudi-sto ćudi...
Bitnije mi je da je meso sočno i ukusno a ne da jedem suvo ili još gore, da mi se maže po ustima