Pečenje prasića, hrskava kora.

.............Prasećina je de luks od praseta do 25 kg, ukus prave prasetine.Sve preko toga meni ima skroz drugačiji ukus.........

Како од воде да буде хрскава кожица? И јел видео неко да у фритези користе воду за печење помфрита?!
Razbij jaje direktno u ključalu vodu i vidi šta se dogodi sa belancetom, e to isto se dogodi sa proteinima u koži kad je preliješ vrelom vodom.

Dal je moguće da ne znate najstariji kafanski trik :D

Takođe nisam ljubitelj hrskave kožMure.Prasećina je de luks od praseta do 25 kg, ukus prave prasetine.Sve preko toga meni ima skroz drugačiji ukus, boja, tekstura i drugačija nota pečenja a skroz je drugačija i kožurica.
Slažem se u u potpunosti za manje prasiće. (kožuru volim da hrska, ali retko kad je i jedem :()
Ja ne znam što su ljudi poludili pa krenuli da peku sve oko 40 kg. Kaže aj dođi na prasetinu. Kad ga vidim pomislim pa to bre bilo prase pre dva meseca... Al šta ćeš, šta je tu je. neće da se baci.

Dejan bi pojeo i masno ćebe da budemo realni. 😂
Svinjetina je priča za sebe, pečena na roštilju, saču, kuvana i kako god dok je sepra sepra.
A i mene Deki uvek otvori apetit.

Ne znam baš za onu matoru svinju na ražnju. Jel probao neko?

Slažem se u u potpunosti za manje prasiće. (kožuru volim da hrska, ali retko kad je i jedem :()
Ja ne znam što su ljudi poludili pa krenuli da peku sve oko 40 kg. Kaže aj dođi na prasetinu. Kad ga vidim pomislim pa to bre bilo prase pre dva meseca... Al šta ćeš, šta je tu je. neće da se baci.

A i mene Deki uvek otvori apetit.

Ne znam baš za onu matoru svinju na ražnju. Jel probao neko?
Za matoro jagnje se kaze do juce trcalo za ovcom, al' ne da sisa.

Nazad
Vrh