Philby
Član
Znam odakle su tvoji (moji su sa druge strane Vitoroga) i većina će ti opsovati sve po redu za to Bosanac, čak i ako ne čuješ. Srbin, Krajišnik sunce mu žareno. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E jbg sad,pa bolje da smrde na travu nego na koncetrat ,ali svako ima svoj ukus.Meni smrde na travu!! I ne mogu da ih jedem ako nisu baš baš vruće sa ražnja!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Koji koncentrat?E jbg sad,pa bolje da smrde na travu nego na koncetrat ,ali svako ima svoj ukus.![]()
Bosanci bili od 45 godine na ovamo ispricani mnoge price i vicevi zasto sad da kvarimo?Znam odakle su tvoji (moji su sa druge strane Vitoroga) i većina će ti opsovati sve po redu za to Bosanac, čak i ako ne čuješ. Srbin, Krajišnik sunce mu žareno.![]()
Moji drze jednu mangulicu ali pustaju bele veprove i to budu neki mesanci ni crni ni beli nesto izmedju.. Klali smo vise puta i direkt za na razanj nije, masno je mnogo i kad ima 22kg.. Ali zato odrano pa uvaljano u projino brasno, to se tako lepo istopi a ono brasno uhvati neku pokoricu samo krcka, jedno od boljih koje sam jeo poslednjih godina i od tada vise ni jedno od tih nije islo na pecenje bez dranja. Ali zato kad ti mesanci prebace 150kg pa kad se skinu 2 komada i sve ode na susenje (slanina i kobasica) i u cvarke i mast e onda nema bolje, i mast mnogo bolja, i kobasice dodju socnije nekako.. Tako da, rekao bih da sve ima nesto svoje samo se ne moze sve spremati na isti nacin vec za sve treba naci neki nacin koji daje najbolje rezultate..Ta priča sa pašom je kao da kažu prase treba da jede samo kukuruz, da ima 4 meseca i 20kg i da bude masno kao MORŽ
To je ta priča
Jeo sam mangulice na ražnju uopšte nije za preporuku, masno u pm
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ja njih i ne spominjem. Zato se ljudi i oduseve kad probaju pravo planinsko jagnje.Većina tih zlatiborskih jaganjaca je iz Kumana.
To znam ali i iz bačke vuku kamione jaganjaca i jalovih ovčurina za sač i steljuVećina tih zlatiborskih jaganjaca je iz Kumana.
Pogledaj na GooglePa žitarice su koncentrat.