savoris
Član
Ima nas još koje zanima unutrašnjost bubnja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Turski Alpler.Izgleda da je to onaj turski kombajn......solmax samo sto je plavi.
Dal' je ovo zeleni grah što je vršio.......zanima me jer planiram kupiti takav stroj.
Znači lom minimalan......
I ja sejem zutozeleni radja od 1000-1500kg po jutru uz navodnjavanje,lane sam prodao po 225din na veliko sa njive.Ja ako budem uzimao morat ću solmax steel ima uvoznik za hr.
Uglavnom sam odustao od prerade običnog kombajna jer su lomovi preveliki a zeleni grah najmanje rađa.
Ostali grahovi bolje rađaju ali ih je teže prodati i manja cijena.
Trenutno koliko vidim slabo ima za prodaju zelenog......
Hvala na slikama....mada se ne može sve skužiti.
Ova glavna osovina izgleda ima 4 mlatilice pod pravim kutom zavarite koje imaju gume na krajevima.
Stroj je jednostavan mada ipak ima tu stvari koje treba moći napraviti i neki proračuni su bitni brzina,veličina remenica,vjetar.....
Najjednostavnije bi bilo kupiti polovan stroj.....ukoliko bi netko prodao.
Planovi su skromni , oko 1ha je u planu.Pasuljari ima li vas? jel se seje pasulj ove godine,koje sorte planirate i koje povrsine planirate da zasejete?