I moja Kalifornijska zecica je isto pocela da pravi gnezdo 15-ak dana pre,napunila kotilicu do vrha sa slamom, okotila se i sve odhranila,danas sam ih odbio
Posle koliko odbijaš zečiće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I moja Kalifornijska zecica je isto pocela da pravi gnezdo 15-ak dana pre,napunila kotilicu do vrha sa slamom, okotila se i sve odhranila,danas sam ih odbio
Evo danas stavljao ženku kalifornijskog kod mužijaka al ništa, on nešto malo skače al se nijednom nije okreno,ona mu se ne namjesti dobro al kad on se skine s nje onda ona počme skakat na njega znači da je i njoj do parenja,jel tako?????????????
To je njoj pravi termin za parenje,ali ti muzjak nije dobar,mozda je debeo pa se brzo umara i teze upari zenkuEvo danas stavljao ženku kalifornijskog kod mužijaka al ništa, on nešto malo skače al se nijednom nije okreno,ona mu se ne namjesti dobro al kad on se skine s nje onda ona počme skakat na njega znači da je i njoj do parenja,jel tako?????????????
Znam da je metoda surova, ali sta reci kad zakoljes zenku koja nece da se upari, a ona skotna?! Sa par dana mali su velicine zrna bibera. Veruj da tako treniran muzjak zna posao kad mu doneses zenku na parenje. Manja muka i za njega i za mene. Praksa je jedno, teorija drugo, ali idu zajedno+puno srece, puno malih usatih.Hm buco...I sta ako neka ostane skotna?-msm ne znam da li smeta nesto ako zakoljes (i pojedes) zenku koja nosi mlade nedelju dana?
Kolega vjerovatno ti muzjak jos nije polno zreo..Daj mu sansu, sacekaj da napuni sest mjeseci i vidjet ces sta je manijak..Evo danas stavljao ženku kalifornijskog kod mužijaka al ništa, on nešto malo skače al se nijednom nije okreno,ona mu se ne namjesti dobro al kad on se skine s nje onda ona počme skakat na njega znači da je i njoj do parenja,jel tako?????????????
Sačekaj još malo,nije bitna kilaža nego starost,verovatno je on još suviše mlad(4-5)meseci?Evo danas stavljao ženku kalifornijskog kod mužijaka al ništa, on nešto malo skače al se nijednom nije okreno,ona mu se ne namjesti dobro al kad on se skine s nje onda ona počme skakat na njega znači da je i njoj do parenja,jel tako?????????????