Parenje kunića

Evo danas stavljao ženku kalifornijskog kod mužijaka al ništa, on nešto malo skače al se nijednom nije okreno,ona mu se ne namjesti dobro al kad on se skine s nje onda ona počme skakat na njega znači da je i njoj do parenja,jel tako?????????????

Evo danas stavljao ženku kalifornijskog kod mužijaka al ništa, on nešto malo skače al se nijednom nije okreno,ona mu se ne namjesti dobro al kad on se skine s nje onda ona počme skakat na njega znači da je i njoj do parenja,jel tako?????????????

Jeli miro druze,smem li da te pitam nesto?

To je njoj pravi termin za parenje,ali ti muzjak nije dobar,mozda je debeo pa se brzo umara i teze upari zenku

Poslednja izmena od urednika:
@mirooo.Probaj ponovo, ako se ponovi ista prica ti nju nosi negde u komsiluk na parenje a njega u lonac.Bice da je on odradio svoje.::namigivanje::

Onda ne znam sta je u pitanju,trebao bi bukvalno da je siluje i da ona nije u teranju?:sta:? Da ih nisi slucajno drzao zajedno u jednom boksu??

Drugari kunicari, ja mog mladog muzjaka saljem na trening (skolu), tako sto ga stavljam medju mlade zenke, nedelju dana pre nego sto cu ih zaklati. Da nauci sta mu je posao. Koji posle skole zabusava-kotlic. Pozzz.

Hm buco...I sta ako neka ostane skotna?-msm ne znam da li smeta nesto ako zakoljes (i pojedes) zenku koja nosi mlade nedelju dana?

Hm buco...I sta ako neka ostane skotna?-msm ne znam da li smeta nesto ako zakoljes (i pojedes) zenku koja nosi mlade nedelju dana?
Znam da je metoda surova, ali sta reci kad zakoljes zenku koja nece da se upari, a ona skotna?! Sa par dana mali su velicine zrna bibera. Veruj da tako treniran muzjak zna posao kad mu doneses zenku na parenje. Manja muka i za njega i za mene. Praksa je jedno, teorija drugo, ali idu zajedno+puno srece, puno malih usatih.

Kolega vjerovatno ti muzjak jos nije polno zreo..Daj mu sansu, sacekaj da napuni sest mjeseci i vidjet ces sta je manijak..
Jenostavno nisu sve jedinke iste, neki pre neki kasnije sazrijevaju..

Sačekaj još malo,nije bitna kilaža nego starost,verovatno je on još suviše mlad(4-5)meseci?

Da otprilike mu je 5 mjeseci...

- - - - - - - - - -

A šta mislite koji je razlog zbog čega se zečice neće da pare ja iman 3 i stavljo sam ih pod zeca sve 3 bježe od njega i plaču,ako netko zna nek piše?????????????

U temi sam vidio da se može pariti ženka treči dan nakon okota, ali da nije preporučivo. Meni se dogodilo danas da mi je kunica okotila i pogazila sve mlade. Da li vrijedi ista stvar s parenjem i u ovom slučaju. :sta:

Nije preporucljivo jer takve zenke se istrose za godinu dana, jer ona fakticki doji te male, a nosi druge u sebi u isto vreme. Ali s obzirom da je tvoja ugazila onda nema sta da doji - ja bih je pripustio... A ako opet napravi masakr to joj ne bih oprostio :osmeh:

Nazad
Vrh