daci
Novajlija
Proveri da ih nije slucajno usvojila Naravno salim se,neka su zivi i zdravi a potom i korisni.
ovo ce neki specijalni da budu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri da ih nije slucajno usvojila Naravno salim se,neka su zivi i zdravi a potom i korisni.
Usvojeni,rođeni,kakogod,nek su živi i zdravi da napune tri-četiri meseca pa se zna.
Kolega a RAZANJ to nesmemo nikako da zaboravimo...
Pozdrav drugar.Meni se nikada nije desilo da prebaci 31 dan....E sad',po ponasanju ove tvoje trebalo bi da je skotna.A jesi li ti druze sigurno dobro upisao datum kad se parila??Koliko vam je zecica bila najduze skotna? Mojoj je sad 34 dan od parenja, nisam je pustao na kontrolni ali sam juce probao i skiči čim vidi zekana, a nije se ne ocupala.
Pusti je za pet dana na kontrolno parenje da ne cekas bez veze mesec dana ako nije ostala skotna.Ja se od skora bavim kunicima i nisam imao te probleme do sada i ovo je super videcemo jos da li ce se okotiti.
Drugar mozda ti je uzjak predebeo pa nema snage da doje do zavrsnice jer kada pocne da trese to mora da traje puno duse,od 2.3sekunde,e to jr moje misljenje!!!Ja i dalje imam problema sa parenjem! On radi 2-3 sekunde i to je to! Nema zavrsnice! Ona nakon toga bezi kao poparena! Pokusao sam i sa drzanjem ali ni to ne uspeva! Ja ne znam u cemu je problem! Savet???