worm
Član
Kako bi mogao da znam da li je zecica skotna ?, problem je u tome sto prilikom odvajanja mladih dve zecice su ostale sa muzijacima u boksu greskom a starosti su oko 6 meseci i tek sam sad primetio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel je pripustas uvek kod istok zeca?...imao sam i ja takav problem,mislio sam da je do zecice...a bio sam pripustio 3 zecice kod istog zeca i ni jedna se nije okotila,tako da je bio problem u zecuJa imam jedan problem i ne znam sta da radim... Moja jedna zecica se X puta parila i nikako da se okoti,u cemu je tu problem?Ili da je koljem ili sta drugo?
Jel je pripustas uvek kod istok zeca?...imao sam i ja takav problem,mislio sam da je do zecice...a bio sam pripustio 3 zecice kod istog zeca i ni jedna se nije okotila,tako da je bio problem u zecu
Onda stvarno ne znam...sacekaj pa nek neko iskusniniji kaze sta bi moglo da bude...Uvek sam je pustao kod istog muzjaka i nista,pa sigurno se jedno 7-8 puta parila sa istim.Ali evo dve zenke su mi se okotile danas od njega.
Onda stvarno ne znam...sacekaj pa nek neko iskusniniji kaze sta bi moglo da bude...
Uvek sam je pustao kod istog muzjaka i nista,pa sigurno se jedno 7-8 puta parila sa istim.Ali evo dve zenke su mi se okotile danas od njega.
Ja sam moju kalifornijsku zecicu pripustio sa nepuna 4 meseca jel moze to da jos nesto naskodi?
Onda ti je zecica jalova nema druge.Lonac joj ne gine ako se posle drugog ili treceg puta nije ostala skotna odma si se trebo resavati zecice
Ja sam moju kalifornijsku zecicu pripustio sa nepuna 4 meseca jel moze to da jos nesto naskodi?
Eeee pa super onda,to znaci da je polno sazrela...cestitam na prinovi...Ne moze nista da joj naskodi,ali nemoj da ti bude cudno ako ne ostane skotna...Moze da se desi,da joj se jos materica nije razvila,pa da ne ostane skotna...