Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam jos gledao koliko ih ima...nebi da ih diram ne znam kako bi zenka reagovala na to posto je ovako bas plasljiva...@ SHONE92
Jesi pogledao koliko ima malih?
Kod tebe je to jos i dobro.. Ja sam kotilicu otvorio dvadesti dan, pola kotilice je bilo slame..Retko kad je izlazila iz iste, da bih danasKolege da li je neko mozda imao iskustva u vezi ovog mog slucaja!?Zenka skotna 23 dan skotnosti ja je pustim u kotilicu,i ona kao nenormalna pravi gnezdo,i nakon 2 dana malo se ocupala u kotilici,na primer pola sake dlaka!Vidim da je debela tj da ima veci stomaka pa ne bi da je sada pustam pod zeca da je ne bi ugnjecio...a primila je 3 puta ko od sale i to se sama namestala da je zekan zvekne!!!Pa sada nisam siguran da lj je skotna?
Kod tebe je to jos i dobro.. Ja sam kotilicu otvorio dvadesti dan, pola kotilice je bilo slame..Retko kad je izlazila iz iste, da bih danas
(28 dan kako je parena), svu tu slamu iznela u ugao kaveza..vredno pravi gnezdo..stavio sam neku speru ispod poda da slama ne propada vani..
Nemam pojma sta da radim, dal da to sve vratim u kotilicu ili da je pustim da se okoti u boksu..?
Valjda ce sve biti dobro..
A kotilicu sam krecio pa sam je zbog toga zatvorio..
Mozda krec nije suv i zbog toga se iseljava iz kotilice.
sa koliko meseci su kalifornijski spremni za parenje
Uvek sam je pustao kod istog muzjaka i nista,pa sigurno se jedno 7-8 puta parila sa istim.Ali evo dve zenke su mi se okotile danas od njega.
Proveri da ih nije slucajno usvojila Naravno salim se,neka su zivi i zdravi a potom i korisni.Drustvooo,desilo se jedno veliko cudo... Hahahahaha,ova moja sto se parila X puta se danas okotila,NAPOKON...