Bećarina pusta
Član
Kako si to uspeo da rasporedis alal ti qrac
Treba znat. Može se to i sa starijim i sa novim rasipačem samo što treba imat volje i znanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako si to uspeo da rasporedis alal ti qrac
smijesno zvuci, slazem se, gle ludaka baca 25 kg/ha al znam zasto, otkad tak radim bolje mi se pokazalo + otad su uvjeti (padaline) nepovoljnije a prinosi mi otisli goreDa ti ne kazem sta treba imati da se mlatis po njivi da bi bacio 25 kg djubreta po hektaru
Po meni ne da zvuci smesno nego besmisleno i van pametismijesno zvuci, slazem se, gle ludaka baca 25 kg/ha al znam zasto, otkad tak radim bolje mi se pokazalo + otad su uvjeti (padaline) nepovoljnije a prinosi mi otisli gore![]()
To je oko 10 kg čistog azota po ha. Da li će prinos biti toliko veći da opravda uloženo? Đubrivo, nafta, rad, amortizacija...?Po meni ne da zvuci smesno nego besmisleno i van pameti
To ti je 14 kg/kj
To se da lako izbrojiti zrna djubriva po m2![]()
Koje treba da su noćne temperature?Bolje je ranije jer se onda koriste jeftiniji preparati.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Nikola ko ti sejao ovo i gde je koji potez?Sofru.![]()
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Bojan Šoša, na Vodicu brdo moje kod kredine velike parcele.Nikola ko ti sejao ovo i gde je koji potez?
Koristili smo Cycocel u prvom prskanju sa herbicidom, on se koristi do drugog kolenceta. Ne znam koja je minimalna temperatura potrebna, nisam našao taj podatak.Koje treba da su noćne temperature?
Ma zdravo top, nikad ovako zdravi nisu bili mi usjevi ni štete imali, e sad , jel toliko vrijeme pogodovalo biljkama il je do promjene sjemenske kuće i sorteJa radim stalno prvu zaštitu tebukonazolom. Jeftin, a odrađuje, bitno samo da nije već zaraženo u preventivi.