Mešao si oba u jednom prohodu?Ja sam godinama radio Biathlon+Axial i odlicno se pokazalo,ali ove godine sam uzeo Sekator,pa ne znam da li on moze da se mesa sa Axialom ili mora odvojeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mešao si oba u jednom prohodu?Ja sam godinama radio Biathlon+Axial i odlicno se pokazalo,ali ove godine sam uzeo Sekator,pa ne znam da li on moze da se mesa sa Axialom ili mora odvojeno
Biathlon puna doza 50gr/haA količina po hektaru, verovatno pola Biatlona jer je ono pakovanje za 2 ha, a koliko Axiala po ha?
Koliko izadje love po ha?Biathlon puna doza 50gr/ha
A Axial 0.6L/ha
Jel ima to kakvog efekta? Bolje izbusa? Veći prinos?![]()
![]()
Sofru. Oziveo nakon proslonedeljne prihrane i kise.
I odvikavanje od secera... Baby Coke
![]()
Djubrite uan-om ili prskate korove?
Pakovanje biatlona za 2 ha je oko 3,500 a Axiala je litra oko 6,500.Koliko izadje love po ha?
KoroviDjubrite uan-om ili prskate korove?
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
Skupa je jako ta kombinacija,napisao je kolega Aca cene.Koliko izadje love po ha?
Ljulj i livadarka znaju da odnesu dosta prinosa pa i da moraš da pšenicu pokosiš u seno, tako da opet to dođe povoljno u odnosu na prvu soluciju.Od kada su pokvarili Pallas herbicid , Axial je možda jedini koji dobro radi posao.Koliko izadje love po ha?